PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Κελλάρη: «Πρέπει να είμαστε απόλυτα έτοιμες στα πλέι οφ»


Το Περιστέρι έχει αρχίσει εντυπωσιακά φέτος στο πρωτάθλημα της Α’ Γυναικών και μετράει μόνο νίκες έπειτα από οκτώ αγωνιστικές.

Το Περιστέρι έχει αρχίσει εντυπωσιακά φέτος στο πρωτάθλημα της Α’ Γυναικών και μετράει μόνο νίκες έπειτα από οκτώ αγωνιστικές. Όπως δήλωσε, όμως, η Ιωάννα Κελλάρη, στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΣΚΑ «ακόμη δεν έχουμε καταφέρει τίποτα, πρέπει να είμαστε απόλυτα έτοιμες στα πλέι οφ, εκεί που θα κριθούν τα πάντα».

Αυτή είναι η πρώτη σου χρονιά στο Περιστέρι. Ουσιαστικά οι πρώτοι σου μήνες. Αισθάνεσαι δικαιωμένη από την απόφαση σου να αποδεχτείς την πρόταση του Περιστερίου;

«Nαι, αισθάνομαι 100% δικαιωμένη και σίγουρη για την απόφαση του. Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό, τα κορίτσια εκτός από καλές αθλήτριες, έχουν και φοβερό χαρακτήρα. Έχουμε δέσει ως ομάδα, έχουμε βρει χημεία και όλα πάνε καλά μέχρι στιγμής. Είναι σπάνιο σε γυναικεία ομάδα να υπάρχει τόσο καλό κλίμα και αυτό μας έχει βοηθήσει αρκετά. Επίσης, οι προπονητές μας, αλλά και όσοι είναι γύρω από την ομάδα έχουν φροντίσει να μην μας λείπει τίποτα και μας βοηθάνε σε ό,τι χρειαστούμε, οπότε οι συνθήκες είναι ιδανικές».

Έπειτα από οκτώ αγωνιστικές, έχετε μόνο νίκες. Περίμενες ένα τόσο καλό ξεκίνημα;

«O στόχος που είχαμε βάλει από το ξεκίνημα της σεζόν ήταν να μπούμε όσο το δυνατόν πιο δυνατά. Μέχρι στιγμής όλα πηγαίνουν καλά και έχουμε δώσει αρκετά δύσκολα ματς είναι η αλήθεια. Αλλά η ομάδα έχει την ποιότητα και μέχρι τώρα έχουμε το απόλυτο. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και συνεχίζουμε».

Κακά τα ψέματα, όμως, στόχος είναι η άνοδος, έτσι δεν είναι;

«Nαι, θέλουμε την άνοδο, αλλά ακόμη είναι νωρίς να μιλάμε για αυτό. Όλα θα κριθούν στα πλέι οφ. Τώρα, εμείς αυτό που κοιτάμε είναι να δουλεύουμε κάθε μέρα και να βγάζουμε τις Κυριακές στο παρκέ αυτά που θέλει ο προπονητής μας. Στην κανονική διάρκεια θα μπουν οι βάσεις ώστε στα πλέι οφ να πετύχουμε τον στόχο μας. Πρέπει στην κανονική περίοδο να νικήσουμε τις ομάδες που θα παλέψουμε μαζί τους στα πλέι οφ ώστε να έχουμε πλεονέκτημα. Εκτός αυτού, θέλουμε να είμαστε 100% έτοιμες στα πλέι οφ».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment