PeristeriNews.gr
Πολιτική

Καβγάς Βενιζέλου με δημοσιογράφο σε συνέντευξη τύπου (video)


Υψηλοί τόνοι επικράτησαν κατά τη συνέντευξη Τύπου του υπουργού Οικονομικών για την επιτυχή έκβαση του PSI.

Υψηλοί τόνοι επικράτησαν κατά τη συνέντευξη Τύπου του υπουργού Οικονομικών για την επιτυχή έκβαση του PSI.

Ο κ. Βενιζέλος δέχθηκε ερώτηση σχετικά με τα Ταμεία και αφού απάντησε, ετοιμάστηκε να δώσει το λόγο στον επόμενο δημοσιογράφο. Εκείνη τη στιγμή, παρενέβη μια… άλλη εκπρόσωπος ΜΜΕ, η οποία θέλησε να παρέμβη με ερώτηση.

Η… ευγενική άρνηση του κ. Βενιζέλου (θέλησε να την αποτρέψει να πάρει το λόγο λέγοντας καμιά… δεκαριά «παρακαλώ» και επισημαίνοντας ότι έχει απευθύνει το λόγο σε συνάδελφό της) δε φάνηκε να πτοεί τη δημοσιογράφο, η οποία επέμεινε να κάνει την ερώτηση τονίζοντας ότι είναι συνέχεια της προηγούμενης.

«Δε γίνεται να συμβαίνει κάθε φορά αυτό. Φοβόσαστε αν μ’ αντιμετωπίσετε; Φοβάστε; Θέλω να μου απαντήσετε» είπε με εκνευρισμένο ύφος η δημοσιογράφος προς τον κ. Βενιζέλο, ο οποίος απάντησε γελώντας: «Θέλω να σεβαστείτε τη σοβαρότητα της διαδικασίας».

«Είναι συνέχεια της προηγούμενης ερώτησης και θα σας την κάνω» επέμεινε η δημοσιογράφος, η οποία από τα νεύρα της φώναξε τόσο που ακούστηκε δυνατά και πεντακάθαρα παρ’ όλο… που δεν της είχαν ανοίξει το μικρόφωνο!

Ο κ. Βενιζέλος είπε να μη ρίξει λάδι στη φωτιά και άφησε τη δημοσιογράφο να ολοκληρώσει την ερώτηση της για τα ασφαλιστικά ταμεία, απαντώντας με ένα ξερό «λοιπόν, σε αυτά απάντησα».

Το «θερμό» επεισόδιο ολοκληρώθηκε με την δημοσιογράφο να λέει «όχι, δεν απαντήσατε» και να φωνάζει χτυπώντας το χέρι της στο τραπέζι: «Κάθε φορά που σας ρωτάω τα ίδια κάνετε»!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για το Πάσχα

Peristeri News

Το Πάσχα των πολιτικών αρχηγών

Peristeri News

Αποφυλάκιση με όρους για τον Νίκο Μιχαλολιάκο

Peristeri News

Leave a Comment