PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Καταγγελία της Αριστερής Κίνησης Περιστερίου για τις εξελίξεις στον σταθμό ALTER



Όχι στην δίωξη των αγωνιζόμενων στο σταθμό.

Η Αριστερή Κίνηση Περιστερίου καταγγέλλει την στάση της εργοδοσίας του Γιώργου Κουρή στον σταθμό ALTER ο οποίος κατέθεσε μήνυση στην Εισαγγελία Αθηνών, με τον ισχυρισμό ότι οι εργαζόμενοι «έχουν κάνει κατάληψη» και «εμποδίζουν την είσοδο σε όποιον θέλει να εργαστεί». Στην συνέχεια η εισαγγελέας έφτασε στον σταθμό με αστυνομία για να διαπιστώσει ότι ο ισχυρισμός του Γιώργου Κουρή είναι εντελώς αβάσιμος.

Αυτό που ισχύει είναι ότι οι εργαζόμενοι στην συντριπτική τους πλειοψηφία κάνουν επίσχεση εργασίας από τις 10 Νοεμβρίου γιατί είναι απλήρωτοι εδώ και 10 μήνες!

Δηλαδή δεν εμποδίζουν κανένα να μπει στον σταθμό. Οι εργαζόμενοι παραμένουν στον σταθμό μόνο και μόνο για να διασφαλίσουν ότι δεν πρόκειται να γίνουν φθορές από τυχόν κακόβουλους «επισκέπτες», όπως οι ίδιοι υποστηρίζουν, ενώ από την ροή του σταθμού δημοσιοποιούν το πρόβλημα τους, αλλά και προς τιμήν τους έχουν μετατρέψει τον σταθμό σε βήμα για τα ζητήματα των συναδέλφων όλου του κλάδο τους.

Αυτή η εξέλιξη κάνει την εργοδοσία να σκληραίνει την στάση της με σκοπό να κάμψει την ανένδοτη στάση των εργαζόμενων με λασπολογία και εισαγγελικές διώξεις.

Παράλληλα ο κύριος Κούρης βρίσκει χρήσιμο σύμμαχο στην εκστρατεία του στον Διευθυντή του ΕΣΡ Λασκαρίδη ο οποίος αφού αναμασά τα ίδια περί κατάληψης, λέγοντας πως αυτό είναι υπόθεση της δικαιοσύνης, προειδοποιεί ότι “αναφέρονται σε άλλους εργαζομένους για να μην δεχτούν μικρότερες αποδοχές. Δεν περιορίζονται στο να αναφέρουν τα δικά τους βάσανα, τα δικά τους προβλήματα, αλλά επεκτείνονται.

Αυτό είναι ένα πρόβλημα”!!! και στην συνέχεια ενημερώνει ότι το ΕΣΡ έχει ορίσει νομικό για να δουν αν έχουν αρμοδιότητα να λάβουν μέτρα!

Δεν μπορούν να χωνέψουν ότι οι εργαζόμενοι δείχνουν την αλληλεγγύη τους και δεν ασχολούνται μόνο με τα “δικά” τους προβλήματα γιατί μάλλον το ΕΣΡ κρίνει “αυστηρώς ακατάλληλο” σε μια εποχή βάρβαρης λιτότητας, καταλήστευσης των λαϊκών εισοδημάτων και εξαθλίωσης τα ΜΜΕ να μην παίζουν τον ρόλο του κυβερνητικού εκπροσώπου άλλα να δίνουν μάθημα αγωνιστικής αξιοπρέπειας.

Νίκη στους εργαζομένους του ALTER

Απαιτούμε:

//Την άμεση καταβολή όλων των δεδουλευμένων στους εργαζόμενους του ΑLTER!
//Η τρομοκρατία δεν μας σταματά! Καμία δίωξη, εισαγγελική παρέμβασή στους εργαζομένους
//Κάτω το αντεργατικό σχέδιο της εργοδοσίας. Αγωνιστικό μέτωπο Ρήξης και ανατροπής της επίθεσης των καπιταλιστών και της «χούντα των αγορών».
//Όλοι μαζί για την ανατροπή! Κάτω η νέα συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ, του κεφαλαίου και των ΕΕ-ΔΝΤ

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Δύο αδέλφια έφεραν τα χρυσά μετάλλια της Μαθηματικής Ολυμπιάδας στο Περιστέρι

Peristeri News

Σύσκεψη στον Δήμο Περιστερίου για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας και Πρόληψη

Peristeri News

Α. Παχατουρίδης: Έπεσαν τα πρώτα μπετά του νέου Πολιτιστικού Μεγάρου στο Περιστέρι (pics)

Peristeri News

Leave a Comment