PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Καταγγελία αναγνώστη: Έλλειψη παιδείας και πολιτισμού στο Περιστέρι


Κάποιες τραγικές και παράλληλα εκνευριστικές εικόνες μοιράστηκε ένας συμπολίτης μας από πλατεία στη Νέα Ζωή στο Περιστέρι.

Δεν είναι η πρώτη φορά που έχουμε αναδείξει εικόνες έλλειψης παιδείας και πολιτισμού αλλά δυστυχώς είναι ένα συνεχές φαινόμενο που δείχνει τον εγωισμό και την ανυπαρξία σκέψης για το κοινό συμφέρον.

Πρόκειται για εικόνες που έρχονται από την πλατεία που βρίσκεται στη Νέα Ζωή και συγκεκριμένα στο πάρκο δίπλα από το 13 και 33ο δημοτικό σχολείο Περιστερίου.

Σύμφωνα με τον αναγνώστη κάποιοι συμπολίτες μας αφού χρησιμοποιήσαν την πλατεία για να διοργανώσουν παιδικό πάρτι, στη συνέχεια άφησαν όλα τα σκουπίδια πεταμένα παντού και έφυγαν κύριοι.

Ενδεχομένως οι πολίτες να μην γνώριζαν ότι πρέπει αφού τελείωσε το πάρτι τους να μαζέψουν τα σκουπίδια τους και να μην περιμένουν κάποιο ευαίσθητο πολίτη για να τα μαζέψει.

Αναλυτικά το κείμενο του συμπολίτη μας:

Την Κυριακή 19/09/21 το απόγευμα πήρα τον εξάχρονο γιο μου να πάμε για την καθιερωμένη μας βόλτα και να κάνει ποδήλατο στην πλατεία πάνω από το σχολικό συγκρότημα του 13ου και 33ου δημοτικού σχολείου.

Δυστυχώς κάποιοι γονείς κοιτάνε μόνο να περάσουν καλά αγνοώντας τους γύρω τους και το περιβάλλον. Κάποιοι έκαναν παιδικό πάρτι το πρωί στον συγκεκριμένο χώρο και έφυγαν αφήνοντας πίσω τον πολιτισμό τους.

Παντού σκουπίδια, φειγ βολάν, τσάντες και οτιδήποτε άλλο μπορεί να μας θυμίζει πόσο πολύ απέχουν από τις αυτονόητες πράξεις κάποιοι.

Εκεί αύριο θα ξαναπάνε να παίξουν τα παιδιά τους. Οι εικόνες αυτές μόνο οργή και θλίψη προκαλούν.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τσιόδρας: Σήμα κινδύνου για ιλαρά, κοκκύτη, στρεπτόκοκκο

Peristeri News

Στο ΣτΕ το πολεοδομικό σχέδιο των πυρόπληκτων περιοχών

Peristeri News

ΕΟΦ: Ανακαλείται συμπλήρωμα διατροφής για μη εγκεκριμένο συστατικό

Peristeri News

Leave a Comment