PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Διπλό του Παναιτωλικού στο Περιστέρι με ανατροπή


Σε ένα ματς που ο Ατρόμητος προηγήθηκε στα τελευταία λεπτά του 1ου ημιχρόνου, τελικά κατάφερε να χάσει με 1-2 από τον πιο ψυχωμένο Παναιτωλικό.

Οι παίκτες του Άνχελ Λόπεθ έλεγχαν το ρυθμό στο 1ο ημίχρονο κάνοντας αρκετές ευκαιρίες ώστε να προηγηθεί στο σκορ, με αυτό να συμβαίνει στο 44′ με κεφαλιά του Στρούγγη έπειτα από στημένη φάση. Μάλιστα ο Βολιώτης στόπερ είχε αντικαταστήσει τον Χατζηϊσαία στο 16′ που αποχώρησε τραυματίας.

Στο δεύτερο μέρος ο Ατρόμητος εμφάνισε ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο κάνοντας πολλά λάθη ενώ οι παίκτες της ομάδας του Περιστερίου έδειξαν πιο χαλαρή διάθεση. Σε αντίθεση με τους παίκτες του Παναιτωλικού, οι οποίοι έπαιξαν με ψυχή καταφέρνοντας να γυρίσουν τούμπα το ματς.

Στο 72′ ο Βέργος ισοφάρισε το παιχνίδι ενώ η κόκκινη του Μπεντινέλι (δεύτερη κίτρινη) στο 84′ έπαιξε καθοριστικό ρόλο για την ανατροπή των Αγρινιωτών.

Αυτή ήρθε στο 90′ έπειτα από φάση διαρκείας στην περιοχή του Πίριτς με κοντινή προβολή του Ζεστέντ.

Ο Ατρόμητος θα μπορούσε να είχε σώσει την παρτίδα όταν στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Στρόυγγης και πάλι σκόραρε με κεφαλιά από κοντινή απόσταση αλλά το VAR τον υπέδειξε οφσάιντ με τον Ευαγγέλου να σφυράει τη λήξη του αγώνα.

Μετά το σημερινό αποτέλεσμα της 2ης αγωνιστικής ο Ατρόμητος έμεινε στον 1 βαθμό και θα φιλοξενηθεί στον Βόλο την ερχόμενη Πέμπτη για την 3η αγωνιστική της Super League.

Ατρόμητος (Ανχελ Λόπεθ): Πίριτς, Καστελάνο, Βασιλαντωνόπουλος, Χατζηισαϊας (16′ Στρούγγης), Παπαδόπουλος, Σάλομον, Ντένιτς, Κλωναρίδης (61′ Μπετινέλι), Καρτάλης (61′ Πιζάνο), Μουνίθ (81′ Σπιριντόνοβιτς), Κουλούρης.

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Ροντρίγκες, Λούι, Μαλής, Κορνέλιους, Χουχούμης (45’Αντούνεθ), Φλόρες, Βαρόνε (77′ Ντουάρτε), Ντίας, Μεντόσα (60′ Ζέστεντ), Καρέλης (60′ Βέργος), Μόρσεϊ (78′ Τσιγγάρας).

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ζωντανό για την πρόκριση το Περιστέρι που επικράτησε της Καρσίγιακα (vid)

Peristeri News

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ατρόμητου στα playouts

Peristeri News

Δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό το Περιστέρι (vid)

Peristeri News

Leave a Comment