PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Κάναντι: «Είμαι πολύ περήφανος για τους οπαδούς μας»



Στους ηρωικούς φίλους της ομάδας που έκαναν το ταξίδι μέχρι την Κέρκυρα αφιέρωσε τη νίκη ο Νταμίρ Κάναντι, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι είναι περήφανος για αυτούς.

Αναλυτικά:

«Είμαστε πολύ χαρούμενη για τη νίκη μας. Πήραμε τρεις σημαντικούς βαθμούς. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η Κέρκυρα ήταν καλύτερη από εμάς στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο και με την αλλαγή του συστήματος ήμασταν πολύ καλύτεροι και κάναμε ένα πολύ καλό ημίχρονο. Θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς μας, που με τόσο δύσκολες καιρικές συνθήκες, ήρθαν εδώ και μας υποστήριξαν, είμαι πολύ περήφανος για αυτούς».

Για την αλλαγή της διάταξης: «Θέλαμε να περιορίσουμε τις προσπάθειες της Κέρκυρας στη μεσαία γραμμή και να κλείσουμε και τους διαδρόμους του Επστάιν, ο οποίος στο πρώτο μέρος μας δημιούργησε μεγάλες δυσκολίες.. Γι’ αυτό βάλαμε τον Καρασαλίδη. Με την αλλαγή του Ντάουντα με τον Μενσά, καταφέραμε να εκμεταλλευτούμε την ταχύτητά του».

Για τις αλλαγές που έκανε και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και οδήγησαν στη νίκη: «Είμαι πάρα πολύ περήφανος για το γεγονός αυτό. Αυτή είναι η δουλειά μου. Ήταν η αναγκαστική αλλαγή του Ντάουντα, έλειπαν οι Μάντσον, Ντιγκινί, αλλά η λειτουργία μας ήταν πολύ και είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου».

Για τη φετινή παρουσία του Ουάρντα: «Δεν έκανα κάτι με τον Ουάρντα. Ο ίδιος έχει κάνει ό,τι έχει κάνει μόνος του. Κατάλαβε από μόνος του πόσο σημαντικός μπορεί να είναι για την ομάδα και μέχρι στιγμής τα κάνει όλα υπέροχα».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Το Περιστέρι κυριάρχησε του Κολοσσού στον πρώτο προημιτελικό της Basket League (vid)

Peristeri News

Σε αναζήτηση προπονητή ο Ατρόμητος – Ο Πάμπλο Γκαρσία στην κορυφή της λίστας

Peristeri News

Ο Προμηθέας επικράτησε του Περιστερίου στην παράταση με 92-94

Peristeri News

Leave a Comment