PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ήττα του Ατρόμητου στη Λεωφόρο



Με δύο γκόλ του Μπέργκ ο Παναθηναϊκός κέρδισε την Περιστεριώτικη ομάδα…

Παίζοντας ίσως ένα από τα χειρότερα παιχνίδια της χρονιάς ο Ατρόμητος ηττήθηκε στη Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό με 2-0. Ο Ατρόμητος έδειξε από τη αρχή πως δεν ήθελε να διεκδικήσει πολλά από το συγκεκριμένο ματς αφού ο Νίκος Νιόπλιας παρέταξε μια ενδεκάδα που είχε σκοπό να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα.

Προσεγγίζοντας έτσι τον αγώνα ο κ. Νιόπλιας έδειξε ότι θεωρεί πως απέναντί του είχε μια πολύ καλύτερη ομάδα κάτι το ποίο δεν συμβαίνει στην πραγματικότητα, πόσο μάλλον αν θυμηθούμε ότι πριν από λίγες βδομάδες ο Ατρόμητος είχε κερδίσει στο Περιστέρι τον σημερινό αντίπαλό του με 2-0.

Στα αγωνιστικά ο Μπεργκ κατάφερε να σκοράρει δύο φορές στην εστία του Γκουρμπούνοφ στο 61’ και 67’. Στο 44′ ακυρώθηκε σωστά γκολ του Ταυλαρίδη, αφού έκανε επιθετικό φάουλ στον Λαζαρίδη στην προσπάθεια του να πάρει την κεφαλιά.

Να σημειωθεί ότι για τον Ατρόμητο δεν πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από τρείς ενέργειες για γκόλ.

Πλέον ο Ατρόμητος θα κυνηγήσει τη 2η θέση του μίνι πρωταθλήματος της Superleague αντιμετωπίζοντας την Τετάρτη τον Αστέρα Τρίπολης στο Περιστέρι.

Πάντως η αλήθεια είναι ότι χρειάζεται μια διαφορετική προσέγγιση από το τεχνικό τιμ της ομάδας. Η ομάδα μπορεί ακόμα να πετύχει τους στόχους της και δεν πρέπει να φοβάται κανένα. Ίσως χρειάζεται να δοθούν ευκαιρίες και σε νεαρότερους παίκτες που θα παλέψουν για την φανέλα με το Αστέρι.

Παναθηναϊκός: Στιλ, Μπούρμπος, Σίλντενφελντ, Ταυλαρίδης,, Νάνο, Κουτρουμπής (78′ Λαγός), Ζέκα, Ατζαγκούν, Νίνης, Καρέλης (65′ Μαυρίας), Κλωναρίδης (46′ Μπεργκ)

Ατρόμητος: Γκουρμπούνοφ, Κατσουράνης (78′ Μπάλλας), Λαζαρίδης, Κοντοές, Κούρος, Αγκουαζί, Φυτανίδης, Κιβρακίδης, Δημούτσος (57′ Ούμπιντες), Ναπολεόνι, Μαρσελίνιο (51′ Καραμάνος)

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Το Περιστέρι κυριάρχησε του Κολοσσού στον πρώτο προημιτελικό της Basket League (vid)

Peristeri News

Σε αναζήτηση προπονητή ο Ατρόμητος – Ο Πάμπλο Γκαρσία στην κορυφή της λίστας

Peristeri News

Ο Προμηθέας επικράτησε του Περιστερίου στην παράταση με 92-94

Peristeri News

Leave a Comment