• Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου, 2021

Ημερίδα για το ρόλο του Πανεπιστημίου στην Τοπική Κοινωνία στο Περιστέρι

Peristeri News
Ιανουάριος31/ 2014

Διοργανώνει ο Δήμος Περιστερίου σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Κύπρου τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 18.00-20.00 στο Πολιτιστικό – Συνεδριακό Κέντρο του Δημαρχιακού Μεγάρου…

Ημερίδα με τίτλο «Ο Ρόλος του Πανεπιστημίου στην Τοπική Κοινωνία» διοργανώνει ο Δήμος Περιστερίου σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Κύπρου τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 18.00-20.00 στο Πολιτιστικό – Συνεδριακό Κέντρο του Δημαρχιακού Μεγάρου (Καραθεοδωρή και Εθν. Αντιστάσεως – σταθμός Μετρό “Περιστέρι”).

Στόχος είναι η ανάδειξη της σημασίας της ένταξης των νέων επιστημόνων στην τοπική κοινωνία για την ευρύτερη πρόοδο και ευημερία, στα πλαίσια των επετειακών εκδηλώσεων “80 χρόνια Δήμος Περιστερίου” (1934-2014).

Στην ημερίδα θα χαιρετίσουν ο Δήμαρχος Περιστερίου Α. Παχατουρίδης, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κύπρου, Καθηγητής Κ. Χριστοφίδης, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Αλ. Σταυρούλιας, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού – Τεχνικών Έργων Μ. Τσιώτα – Μάρκου, ο Πρόεδρος του ΤΕΙ Αθηνών – Καθηγητής Μ. Μπρατάκος και ο Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας Φ. Αναστασίου.

Εισηγητές είναι:

  • Χριστοφίδης Κωνσταντίνος (Πρύτανης Πανεπιστημίου Κύπρου)
  • Ρόιδω Μητούλα (Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Χαροκόπειου Πανεπιστημίου)
  • Δρ Γρηγόρης Μακρίδης (Εκτελεστικός Διευθυντής Ευρωπαϊκού Γραφείου Κύπρου).

Επιπλέον, στην ημερίδα θα απονεμηθούν τα διπλώματα αποφοίτησης των συμμετεχόντων στο Δημοτικό Ελεύθερο Πανεπιστήμιο Περιστερίου. Συντονίζει η Δημοσιογράφος Άννα Σταφιδά.