Viber
PeristeriNews.gr
Υγεία

Ηλεκτρονικά γυαλιά οράσεως!

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Περιέχουν τους πρώτους στον κόσμο ηλεκτρονικούς φακούς εστίασης, που επιτρέπουν στον κάτοχό τους να αλλάζει εστίαση κατά βούληση

Οι καινοτομικοί φακοί περιέχουν ένα λεπτό στρώμα υγρού κρυστάλλου που αλλάζει ευθυγράμμιση και, κατά συνέπεια, εστίαση. Ο οπτικός ενσωματώνει στα γυαλιά με ηλεκτρονικό τρόπο τις προδιαγραφές της συνταγής του οφθαλμίατρου και αυτά αναλαμβάνουν να μεταβάλλουν την εστίασή τους, ανάλογα με τις επιθυμίες του χρήστη.

Η κίνηση του κεφαλιού προς τα κάτω ή το άγγιγμα του σκελετού είναι αρκετό για να ενεργοποιήσει τις προδιαγραφές εστίασης.

Τα γυαλιά έχουν ενσωματωμένη μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία και κάθε φόρτιση για οκτώ ώρες επιτρέπει τη λειτουργία των γυαλιών επί δύο έως τρεις μέρες.

Η κατασκευάστρια εταιρία προτίθεται να βγάλει στην αγορά τέτοια γυαλιά σε διάφορα σχέδια, μεγέθη και χρώματα.

Τα γυαλιά, που ήδη παρουσιάστηκαν στη διεθνή Έκθεση Οπτικών Expo Vision στη Νέα Υόρκη, αναμένεται να πρωτοκυκλοφορήσουν στην αμερικανική αγορά φέτος το καλοκαίρι και, στη συνέχεια, σε άλλες χώρες. Κάθε ζευγάρι, σε πρώτη φάση, θα έχει υψηλό κόστος, τουλάχιστον 1.000 δολάρια.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Δωρεάν καρδιολογικοί έλεγχοι στο Δημαρχείο Περιστερίου στις 22 Οκτωβρίου

Peristerinews.gr Newsroom

TikTok και Reels στην εφηβεία

Peristerinews.gr Newsroom

Περιστέρι: Αναβάλλεται η δράση «Δώσε κίνηση στη ζωή» λόγω καιρού

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment