PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ι. Ξυπνητός: Σε ιδιαίτερα δύσκολη κατάσταση o Γ.Σ. Περιστερίου (video)


Μιλώντας στην κάμερα του PeristeriNews.gr ο πρόεδρος του Γ.Σ.Π. κάνει έκκληση βοηθείας…

Αμέτρητα είναι τα προβλήματα που δημιούργησε η πρωτοφανής θεομηνία στην πόλη του Περιστερίου. Σε αυτά συγκαταλέγεται και η καταστροφή που έχει υποστεί το κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου».

Στο γήπεδο επικρατεί ένα χάος από την πλημμύρα αφού μέχρι και σήμερα κάποιοι χώροι έχουν ακόμα νερά ενώ άλλοι είναι γεμάτοι λάσπες και σκουπίδια που μεταφέρθηκαν στο κλειστό από τους χείμαρρους.

Το πιο σημαντικό πρόβλημα όμως είναι η παροχή ρεύματος στο γήπεδο. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ηλεκτροδότηση λόγω ενός προβλήματος που έχει δημιουργηθεί και οι υπεύθυνοι της ομάδας προσπαθούν με μπαλαντέζες να καλύψουν τις ανάγκες φωτισμού των γραφείων.

Όσον αφορά το παρκέ, έχει τοποθετηθεί στο κέντρο μια ειδική συσκευή που όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες τραβάει το νερό που βρίσκεται μέσα στο παρκέ και το μεταγγίζει σε κουβάδες.

Για τη μεγάλη καταστροφή μίλησε στην κάμερα του PeristeriNews.gr ο Πρόεδρος τους Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου, Ιωσήφ Ξυπνητός αναφέροντας πως τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για την ομάδα και κάνοντας έκκληση για βοήθεια από Πολιτεία και Περιφέρεια.

Φωτογραφίες από την κατάσταση του κλειστού το βράδυ της 29ης Οκτωβρίου:

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment