PeristeriNews.gr
Lifestyle

Η Veena Malik γυμνή αναστατώνει το Πακιστάν (videos)



Η Πακιστανή καλλονή φωτογραφίζεται γυμνή σε ινδικό περιοδικό, έχει στο χέρι της ένα τατουάζ με τα αρχικά «ISI», των μυστικών υπηρεσιών του Πακιστάν.

Η Πακιστανή καλλονή που βλέπουμε να φωτογραφίζεται γυμνή σε ινδικό περιοδικό, η Μάλικ, είναι ηθοποιός και έχει στο χέρι της ένα τατουάζ με τα αρχικά «ISI», των μυστικών υπηρεσιών του Πακιστάν. Το γεγονός έχει προκαλέσει αναστάτωση στη μουσουλμανική χώρα, όπου οι υπηρεσίες πληροφοριών είναι μάλλον διαβόητες.

Τα μέσα ενημέρωσης του Πακιστάν μετέδωσαν ότι ο εκπρόσωπος της ηθοποιού αρνήθηκε ότι η Μάλικ πήρε ποτέ μέρος σε τέτοια φωτογράφηση. Από τη μεριά του, το ινδικό περιοδικό υποστηρίζει ότι διαθέτει βίντεο από τη φωτογράφηση, όπως και ηλεκτρονικά μηνύματα της Μάλικ για την πορεία του εξωφύλλου.

Όσο για τα αρχικά των μυστικών υπηρεσιών, ο εκδότης του περιοδικού υποστηρίζει ότι ήταν δική του ιδέα και η Πακιστανή ηθοποιός πρότεινε μόνο τα γράμματα να είναι κεφαλαία. «Στην Ινδία κάνουμε αστεία με την ISI. Αν κάτι πάει στραβά, λέμε ότι πρέπει να κρύβεται η ISI από πίσω», λέει.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Τα νεότερα για την υγεία του Δημήτρη Σταρόβα

Peristeri News

Στην Εντατική ο Δημήτρης Σταρόβας με εγκεφαλικό

Peristeri News

Παρατράγουδα πριν τον μεγάλο τελικό της Eurovision

Peristeri News

Leave a Comment