Viber
PeristeriNews.gr
Lifestyle

Η πλουσιότερη fashion blogger στη Μύκονο

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Διαφημίζει την Ελλάδα στα 4 εκατομμύρια followers της.

Η πλουσιότερη fashion blogger στον κόσμο, η Ιταλίδα Κιάρα Φεράνι, με ετήσια έσοδα 8 εκατομμύρια δολάρια από το ιστολόγιο της που έχει τίτλο «Blonde Salad» («Ξανθιά σαλάτα» ή «Σαλάτα με ξανθιές»), βρίσκεται στη Μύκονο και διαφημίζει την Ελλάδα στα 4 εκατομμύρια followers της.

Η Κιάρα Φεράνι είναι μόλις 28 ετών, έχει γεννηθεί στην Ιταλία και στα 18 ξεκίνησε σπουδές νομικής. Ωστόσο, αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με τη μεγάλη της αγάπη, τη μόδα και σήμερα είναι η πιο πλούσια fashion blogger στον κόσμο!

Κατάφερε να μετατρέψει το μπλογκ της, που οργάνωσε όταν ήταν φοιτήτρια, σε ένα ολοκληρωμένο εμπορικό brand που πωλείται σε όλο τον κόσμο και της παρέχει τεράστια κέρδη.

Η δουλειά της είναι κουραστική μεν αλλά όπως και να το κάνουμε ευχάριστη: Γυρίζει τον κόσμο και φωτογραφίζεται στα πιο όμορφα μέρη, ενώ φοράει τα ρούχα και τα αξεσουάρ γνωστών εταιρειών οι οποίες πληρώνουν χιλιάδες δολάρια για να εμφανιστούν σε ένα ποστ της.

Παράλληλα, έχει δημιουργήσει μια συλλογή παπουτσιων που φέρουν το όνομά της.

Αυτές τις ημέρες, η Φεράνι βρίσκεται στη Μύκονο μαζί με την ομάδα της και δεν σταματά να ανεβάζει φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο instagram, διαφημίζοντας την Ελλάδα στους πάνω από 4 εκατομμύρια followers της.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Θέμης Αδαμαντίδης: Έκανε την ταβέρνα… πίστα και έγινε viral!

Peristerinews.gr Newsroom

Νοσηλεύτηκε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου

Peristerinews.gr Newsroom

Συνελήφθη η Σούζαν Σάραντον σε διαδήλωση κατά του Νετανιάχου

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment