PeristeriNews.gr
Lifestyle

Η Μαρία Ντάρδα είναι η βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού 2012



Ενα πρόσωπο δροσερό, που χαρίζει μια νότα χαράς και αισιοδοξίας στη μεγάλη γιορτή της Πάτρας.

Ένα πρόσωπο δροσερό, που χαρίζει μια νότα χαράς και αισιοδοξίας στη μεγάλη γιορτή της Πάτρας.

Η Μαρία Ντάρδα έχει προσωπικότητα και άποψη, όπως λένε όσοι τη γνωρίζουν από κοντά.

Και αυτό άλλωστε ήταν ένα από τα κριτήρια-προϋποθέσεις που υπήρχαν στην ανοιχτή προκήρυξη του διαγωνισμού που έγινε για την επιλογή της.

Όπως λέει η ίδια, η στιγμή της επιλογής της ως βασίλισσας του Πατρινού Καρναβαλιού είναι η πιο έντονη στιγμή της ζωής της.

Η Μαρία παίρνει μέρος σε πολλές καρναβαλικές εκδηλώσεις που γίνονται και οι καρναβαλιστές την έχουν αγκαλιάσει και δεν κρύβουν τη χαρά τους για τη συμμετοχή της σε αυτές.

Ήδη, το άρμα της είναι έτοιμο να την υποδεχθεί. Είναι βαμμένο με υπέροχα χρώματα και εντυπωσιακά μεγαλοπρεπές, γιατί η βασίλισσα πρέπει να κάθεται σε θρόνο!

Όπως λέει, νιώθει την Πάτρα δική της πόλη και τους Πατρινούς σπουδαίους καρναβαλιστές που ξέρουν να χαίρονται κάθε στιγμή και δεν πτοούνται από ό,τι κι αν συμβαίνει γύρω τους.

Γι’ αυτό και το Πατρινό Καρναβάλι είναι τόσο επιτυχημένο και προσφέρει κέφι, χαρά και διασκέδαση χρόνια τώρα.

Η Μαρία Ντάρδα μεγάλωσε στην Τρίπολη, αποφοίτησε από το 2ο Λύκειο Τριπόλεως και μετακόμισε στην Πάτρα, όπου σπούδασε στο ΤΕΙ Λογιστικής.

Η καριέρα της σαν μοντέλο ξεκίνησε το 2008. Τότε άρχισε τις φωτογραφήσεις για προωθητικές ενέργειες ρούχων. Το 2009 συμμετείχε στα Πελοποννησιακά Καλλιστεία, όπου βρέθηκε μέσα στις φιναλίστ, ενώ το 2010 συμμετείχε στα Καλλιστεία Δυτικής Ελλάδος, όπου κέρδισε τον τίτλο της Β’ ΣΤΑΡ Δυτικής Ελλάδος.

Στη συνέχεια και σε συνεργασία με αθηναϊκό πρακτορείο πήρε μέρος σε σειρά επιδείξεων μόδας. Από το 2011 εργάζεται στο τμήμα πωλήσεων και λογιστηρίου εταιρείας ιδιωτικής ασφάλειας στην Πάτρα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Τα νεότερα για την υγεία του Δημήτρη Σταρόβα

Peristeri News

Στην Εντατική ο Δημήτρης Σταρόβας με εγκεφαλικό

Peristeri News

Παρατράγουδα πριν τον μεγάλο τελικό της Eurovision

Peristeri News

Leave a Comment