PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Η λαμπερή δεξίωση της ΕΤΕΚΑ για τα «Ποσειδώνια 2012»


Μια υπέροχη βραδιά εξελίχτηκε στο ξενοδοχείο Margi στην Βουλιαγμένη για την ΕΤΕΚΑ και τον πρόεδρο της κ. Γιώργο Σπανό και το PeristeriNews.gr ήταν εκεί.

Μια υπέροχη βραδιά εξελίχτηκε στο ξενοδοχείο Margi στην Βουλιαγμένη για την ΕΤΕΚΑ και τον πρόεδρο της κ. Γιώργο Σπανό και το PeristeriNews.gr ήταν εκεί.

Η δεξίωση πραγματοποιήθηκε ως παράδοση των Ποσειδωνίων στις οποίες παραθέτουν μια δεξίσωη εφοπλιστές, τράπεζες, ναυλομεσίτες, ασφαλιστικοί οργανισμοί και πρεσβείες.

Τον πρόεδρο της ΕΤΕΚΑ αλλά και του Ατρομήτου τίμησε πλήθος κόσμου με την παρουσία του και επιβεβαίωσε ότι ο κ. Σπανός είναι ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες επιχειρηματίες.

Η βραδιά κύλησε υπέροχα και το βασικό θέμα συζήτησης ήταν η πορεία της ομάδας του Ατρομήτου αφού στην εκδήλωση βρέθηκαν όλα τα στελέχη της Περιστεριώτικης ομάδας.

Καλεσμένος στην δεξίωση από την οικογένεια Σπανού ήταν και ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης μαζί με την κόρη του Αθηνά.

Ο Δήμαρχος διατηρεί άψογη και στενή σχέση με τον Γιώργο Σπανό και δεν θα μπορούσε να έλειπε από ένα τέτοιο γεγονός.

Εκτός από το Δήμαρχο της πόλης μας, τίμησαν τον κ. Σπανό και ο αντιπρόεδρος της ομάδας Βαγγέλης Μπαταγιάννης, ο Αντιδήμαρχος Περιστερίου και μέλος της ΠΑΕ Βασίλης Μπέτσης και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Καρακατσάνης Βασίλης, Χατζής Γιώργος, Καραχάλιος Γιώργος, Μαρκόβας Γιώργος.

Εξέχουσα μορφή στη βραδιά ο πρόεδρος του Ομίλου Aegean και φίλος του Γιώργου Σπανού, Δημήτρης Μελισσανίδης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τέλος από τον Ατρόμητο ο Σάσα Ίλιτς

Peristeri News

Στην 4η θέση του Basketball Champions League το Περιστέρι (pics)

Peristeri News

Ήττα του Ατρόμητου στο Αγρίνιο – Ένα ματς για την ολοκλήρωση των playouts

Peristeri News

Leave a Comment