PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Η Κηπούπολη στο Περιστέρι τραβάει τα βλέμματα (photos)


Το κέντρο του Περιστερίου αναβαθμίζεται και κάνει βήματα ανάπτυξης μιας και οι σταθμοί Μετρό δίνουν τη δυνατότητα σε ανθρώπους από όλη την Αττική να επισκεφθούν τον εμπορικό πεζόδρομο και την Αιμιλίου Βεάκη. Υπάρχουν όμως και άλλες γειτονιές στο Περιστέρι που μέρα με τη μέρα αναπτύσσονται εμπορικά και κεντρίζουν το ενδιαφέρον των συμπολιτών μας.

IMG_2758

Μια από αυτές τις γειτονιές είναι και η πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κηπούπολη που τον τελευταίο καιρό συγκεντρώνει τα βλέμματα στα θέματα διασκέδασης και γενικότερα μιας καλής πρότασης για τη βόλτα των κατοίκων του Περιστερίου.

IMG_2751

Ήδη έχουν δημιουργηθεί αρκετές προτάσεις για καφέ, φαγητό και ποτό στα Βόρεια του Περιστερίου και αυτό δεν έχει μείνει κρυφό αφού περνώντας μια βραδινή βόλτα από τα μαγαζιά της πλατείας θα δεις πλήθος κόσμου να διασκεδάζει σε αυτά. Σταθερή αξία στην περιοχή παραμένει και η κρεπερί Meeting Place-Δεληολάνης που ως γνωστόν έχει διαδεδομένη φήμη στο χώρο της κρέπας και της βάφλας.

IMG_2757

Η ανάπτυξη της περιοχής δεν σταματάει στα μαγαζιά διασκέδασης και αυτό γίνεται αμέσως αντιληπτό από κάποιον που θα βρεθεί στην πλατεία Αγίου Γεωργίου με τα δεκάδες διαφορετικά μαγαζιά να συνθέτουν μια καλή αγορά σε συνέχεια βέβαια αυτής του Αγίου Ιεροθέου. Η πρωτότυπη ιδέα του «ΘΕΣ ΓΑΛΑ» που ήδη υπάρχει στο κέντρο της πόλης και στο Λόφο, επέλεξε για τρίτο σημείο πώλησης την εν λόγω πλατεία ενώ ενισχύουν την εικόνα, γνωστή φίρμα σούπερ μάρκετ και υποκατάστημα τράπεζας.

IMG_2745

Γενικά η περιοχή της Κηπούπολης και συγκεκριμένα η πλατεία Αγίου Γεωργίου έχουν να δείξουν πράγματα και γι’ αυτό το λόγο προσελκύουν επισκέπτες κυρίως από το Περιστέρι και την Πετρούπολη λόγω απόστασης αλλά και από άλλες περιοχές μέσω των λεωφορειακών γραμμών που συνδέονται με το Μετρό.

IMG_2744

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Χωρίς μετρό, ΗΣΑΠ και τραμ την Τετάρτη

Peristeri News

Παραλύει την Τετάρτη η χώρα – Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς

Peristeri News

Μετατίθεται επίσημα η αργία της Πρωτομαγιάς

Peristeri News

Leave a Comment