PeristeriNews.gr
Πολιτική

«Η κάλπη είναι μπροστά και η ιστορία είναι το μεγαλύτερο δικαστήριο»


Δήλωσε η υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη, μια ημέρα μετά την επίθεση που δέχθηκε από τον εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, στη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής.

«Η χώρα έχει εκπαιδευτεί από τη μεταπολίτευση και μετά να δέχεται τέτοια φαινόμενα ως χαρτομαγκιές», δήλωσε η υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη, μια ημέρα μετά την επίθεση που δέχθηκε από τον εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, στη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής.

Μιλώντας στη ΝΕΤ, η κ. Κανέλλη επισήμανε πως «έχουμε εξοικειωθεί με το τέρας και απλώς χάρη στη σύμπτωση του τέλους μιας εκπομπής τραβήχτηκε η κουρτίνα και φάνηκε το ζονκ». «Θυμηθείτε πόσοι επίχαιραν με κάτι γιαουρτώματα», σημείωσε, μεταξύ άλλων.

Ερωτηθείσα αν εκτιμά ότι το περιστατικό θα επηρεάσει το εκλογικό αποτέλεσμα της 17ης Ιουνίου, απάντησε: «Το εύχομαι, το ζητάω, το περιμένω, το προσδοκώ, το ονειρεύομαι». «Αν μπορούσα να προτείνω μια αντίδραση σε αυτό, πέρα από το μαύρο στο μαύρο, είναι η κάλπη είναι μπροστά και η ιστορία είναι το μεγαλύτερο δικαστήριο», πρόσθεσε.

Την ίδια ώρα και ενώ συνεχίζονται οι αντιδράσεις για το περιστατικό, ασύλληπτος παραμένει ο υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, σε βάρος του οποίου εκδόθηκε χθες ένταλμα σύλληψης μετά τη χειροδικία του κατά της Λιάνας Κανέλλη.

Το αυτόφωρο λήγει σε 48 ώρες, δηλ. το πρωί του Σαββάτου, και εάν μέχρι τότε δεν έχει συλληφθεί, θα ασκηθεί δίωξη εναντίον του για να δικαστεί.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Το Πάσχα των πολιτικών αρχηγών

Peristeri News

Αποφυλάκιση με όρους για τον Νίκο Μιχαλολιάκο

Peristeri News

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης της χώρας

Peristeri News

Leave a Comment