PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Αγκάλιασαν το νέο Άλσος δεκάδες Περιστεριώτες εθελοντές (video)


Καθημερινά φροντίζουν την προστασία του πρασίνου και την ασφάλεια των επισκεπτών

Περιστεριώτισσες και Περιστεριώτες κάθε ηλικίας συμμετέχουν ενεργά στην εθελοντική ομάδα «Φίλοι του Άλσους» του Δήμου Περιστερίου, προκειμένου να συμβάλλουν στην προστασία του πρασίνου, την ασφάλεια των επισκεπτών και γενικότερα να διατηρήσουν τη σημερινή πανέμορφη εικόνα του.

Οι «πρωταγωνιστές» στην προστασία και την ασφάλεια του Άλσους ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο Ανδρέα Παχατουρίδη για τη δυνατότητα που τους έδωσε να συνδράμουν να το διατηρήσουν καθαρό, χωρίς φθορές και ασφαλές για όλη την οικογένεια.

Στις 7 Απριλίου 2012 το βράδυ έγινε η επίσημη παρουσίαση των εθελοντών και των δράσεων των εθελοντών από την Υπεύθυνη της ομάδας Δέσποινα Οικονομοπούλου, όπου τόνισε ότι από την πρώτη μέρα που άνοιξε το Άλσος δεκάδες ήταν οι Περιστεριώτες εθελοντές που το αγκάλιασαν και το φροντίζουν καθημερινά.

Το νέο «πνεύμονα ανάσας», περιπάτου, παιχνιδιού, άθλησης, ψυχαγωγίας κ.λ.π., πρέπει πάνω απ’ όλα οι Περιστεριώτες να τον νιώσουν σαν το σπίτι τους και όλοι να συμμετέχουν στην προσπάθεια να διατηρηθεί σ’ αυτήν την κατάσταση, που μας κάνει υπερήφανους για την πόλη μας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Οι παρεμβάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 30/4

Peristeri News

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός 4 εκατ. ευρώ για τα smart cities στο Δήμο Περιστερίου

Peristeri News

Περιστέρι: Πρόγραμμα δράσεων των ΚΕ.ΦΙ. του μηνός Μαΐου 2024

Peristeri News

Leave a Comment