Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

Η φωτογραφία της Κέρκυρας που κάνει τον γύρο του κόσμου

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Την ευκαιρία να δει την Κέρκυρα με διαφορετικό… μάτι είχε ο Καναδός μηχανικός πτήσης του διεθνούς διαστημικού σταθμού, Κρις Χάντφιλντ.

Την ευκαιρία να δει την Κέρκυρα με διαφορετικό… μάτι είχε ο Καναδός μηχανικός πτήσης του διεθνούς διαστημικού σταθμού (ISS), Κρις Χάντφιλντ.

Τραβώντας μια φωτογραφία από το εσωτερικό του σταθμού την ώρα που βρισκόταν πάνω από το νησί του Ιονίου, ο Χάντφιλντ, ο οποίος μετέχει στην 34η αποστολή στον ISS – ενώ αναμένεται να είναι και ο πρώτος Καναδός που θα τεθεί επικεφαλής στην επόμενη αποστολή – κατάφερε να απαθανατίσει την Κέρκυρα με τέτοιο τρόπο ώστε να σχηματίζεται μια καρδιά σε σχέση με την υπόλοιπη ηπειρωτική Ελλάδα.

Το σχόλιο του Καναδού αστροναύτη εξάλλου για τη φωτογραφία, η οποία έχει ήδη κοινοποιηθεί 1.225 φορές μέσω του facebook, είναι γλαφυρό: «Επτά δισεκατομμύρια καρδιές, αλλά εγώ βλέπω μόνο μία».


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Ιράκ: Αποχωρούν οι ΗΠΑ – «Νίκη» για το Ιράν, φόβοι για το ISIS

Peristerinews.gr Newsroom

Σερβία: Ο πρόεδρος Βούτσιτς υπέβαλε την παραίτησή του

Peristerinews.gr Newsroom

ΗΠΑ: Ο Τραμπ υποδέχθηκε τον Σι Τζινπίνγκ

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment