PeristeriNews.gr
Lifestyle

Η Ελένη Μενεγάκη έφτιαξε βαλίτσες και έφυγε για διακοπές


Η Ελένη Μενεγάκη έχει κάθε λόγο να χαμογελάει, αφού μόλις τελείωσε τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις έφτιαξε βαλίτσες και έφυγε για διακοπές.

Η Ελένη Μενεγάκη έχει κάθε λόγο να χαμογελάει, αφού μόλις τελείωσε τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις έφτιαξε βαλίτσες και έφυγε για διακοπές.

Αν και είναι ήδη μακριά από τη μικρή οθόνη και οι εκπομπές της παίζονται σε επανάληψη, η ωραία Ελένη της TV όμως έχει κολλήσει ακόμη και στις διακοπές με το Twitter.

Απ ό,τι φαίνεται, όχι μόνο δεν ξέχασε τους φίλους και τους θαυμαστές της, αλλά συνεχίζει να μοιράζεται μαζί τους προσωπικές της στιγμές από τις διακοπές της.

Ετσι, αν και το καλοκαίρι την κρατάει μακριά από την τηλεόραση, χαλαρώνοντας στις παραλίες, δεν θέλει να μείνει μακριά από τους ανθρώπους που τη θεωρούν μέρος της καθημερινότητάς τους, όπως και την επαφή που έχει αποκτήσει με τους θαυμαστές της.

Η Ελένη λοιπόν, όπως φαίνεται έχει γίνει expert στα multimedia. Μάλιστα, κάνοντας η ίδια την αρχή με τις φωτογραφίες που ανέβασε, ζήτησε και από τους followers της να την ενημερώσουν για το πού βρίσκονται εκείνοι καθώς και να στείλουν στιγμιότυπα από τις διακοπές τους.

Με αυτό τον τρόπο η παρουσιάστρια συνεχίζει να κρατάει ζεστή τη σχέση της με τους τηλεθεατές και να μοιράζονται στιγμές της καθημερινότητάς τους.

Ενας ακόμα λόγος που η Ελένη είναι στα high της είναι ότι η μεσημεριανή ζώνη της πηγαίνει περισσότερο, αφού σύμφωνα με τα στοιχεία τηλεθέασης της Nielsen η εκπομπή της σημείωσε 18,4% μέσο όρο σεζόν στο γενικό σύνολο και 24,5% στο δυναμικό κοινό.

Ιδιαίτερα υψηλά είναι τα ποσοστά της στο γυναικείο κοινό, ηλικίας 25-34 ετών, όπου η μεσημεριανή εκπομπή σημείωσε 34,4% μέσο όρο σεζόν. Οπως αποδεικνύεται λοιπόν υπήρξε αύξηση κατά 5,2 και 6,5 μονάδες, καθώς η πρωινή εκπομπή «Καφές με την Ελένη» είχε κλείσει πέρυσι τη σεζόν με 13,2% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 18% στο δυναμικό κοινό.

Οπότε και βάσει αριθμών η Ελένη με την «Ελένη» της κέρδισε περισσότερες τηλεθεάσεις από το «ταμείο» της Nielsen και έφυγε άνετη για τις διακοπές της, έχοντας όμως στο πίσω μέρος του μυαλού της τόσο τις αλλαγές στα πρόσωπα όσο και στις στήλες που θέλει να κάνει για την επόμενη σεζόν.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Peristeri News

Η Έλενα Παπαρίζου θα ανακοινώσει το 12άρι της Ελλάδας στη Eurovision

Peristeri News

Πέθανε ο σχεδιαστής μόδας Ρομπέρτο Καβάλι

Peristeri News

Leave a Comment