PeristeriNews.gr
Lifestyle

Η ειρωνία των Λιάγκα-Σκορδά προς την Ευγενία Μανωλίδου


Δείτε τι ειπώθηκε.

Πέταξε το καρφάκι του για άλλη μια φορά ο Γιώργος Λιάγκας για την Ευγενία Μανωλίδου! Αυτή τη φορά, βέβαια, σιγόνταρε και η Φαίη Σκορδά η οποία είθισται να κρατάει ισορροπίες.

Την Ευγενία, «έπιασε» η κάμερα της εκπομπής στο bazaar που ετοίμασε η Δέσποινα Βανδή για το «Χαμόγελο του Παιδιού» και είπε η γυναίκα ότι δεν έχει δει το «Junior Master Chef» και ότι πήγε μόνη της με τα παιδιά γιατί ο Άδωνις έχει πάρα πολύ δουλειά.

Άρχισαν, λοιπόν, στο «Πρωινό mou», με προεξέχουσα τη Σάσα Σταμάτη να λένε ότι αποκλείεται να μην έχει δει το «Junior Master Chef» , ότι γίνεται τόσος ντόρος , ότι είναι το επόμενο project μετά το δικό της και άλλα τέτοια.

«Εγώ την πιστεύω τώρα την Ευγενία ότι δεν το έχει δει γιατί είναι κυρία Υπουργού», είπε. «Γιατί θέλεις κάτι από το Ναυτιλίας, καμιά εξυπηρέτηση;», τον ρώτησε η Σταμάτη, ενώ στη Φαίη έκανε άλλο πράγμα εντύπωση που το’ λέγε και το ξανάλεγε.

«Πολλή δουλειά όμως ο Άδωνις», είπε η Φαίη και ο Λιάγκας συμπλήρωσε μες στην ειρωνεία: «Κυνηγάει κάτι πλοία με λαθρομετανάστες»!

Κι εκεί που είπαμε κι εμείς ότι εντάξει σταμάτησαν οι ειρωνείες για την… «Μπουμπούκα» πετάγεται και πάλι η Φαίη και λέει: «Δουλεύει πάντως ο Άδωνις πολύ. Αυτό είναι το συμπέρασμα. Το έφερε από εδώ, το έφερε από εκεί… Δουλεύει ο Άδωνις»!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα η Ζωζώ Σαπουντζάκη

Peristeri News

Leave a Comment