PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Η ευκαιρία του Ατρόμητου στον Θωμά Βασιλείου


Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον μεσοεπιθετικό  Θωμά Βασιλείου ο οποίος σήμερα υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου.

Ο Θωμάς Βασιλείου γεννήθηκε στις 28 Ιουλίου 1994 στην Αθήνα. Σε ηλικία 13 ετών ξεκίνησε από τον Ερασιτέχνη Ατρόμητο, ανέβηκε την ποδοσφαιρική ιεραρχία παίζοντας για ένα χρόνο στην Κ17 και για δύο χρόνια στην Κ20.

Στην συνέχεια παραχωρήθηκε δανεικός στον Ιωνικό, στον Ηλυσιακό και στην Τριγλία κάνοντας «γεμάτες» χρονιές στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ειδικά φέτος έφθασε τις 40 εμφανίσεις σε πρωτάθλημα και κύπελλο με την ομάδα της Ραφήνας.

Η ομάδα μας ποτέ όμως δεν έπαψε να τον παρακολουθεί, όπως είθισται με όλους τους παίκτες υπό τη δική της σκέπη, και του δίνει την ευκαιρία που του αξίζει!

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος κι ενθουσιασμένος που υπέγραψα το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο, ειδικά στην ομάδα που ξεκίνησα το ποδόσφαιρο. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου για την στήριξη και  τους γυμναστές που συνεργάστηκα.

Περισσότερο να ευχαριστήσω όλους  τους ανθρώπους του Ατρόμητου που μου έδωσαν αυτή την πολύ μεγάλη ευκαιρία και θέλω πραγματικά να την αρπάξω από τα μαλλιά» δήλωσε ο Θωμάς Βασιλείου αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου και συνέχισε:

«Όλο αυτό το διάστημα που αγωνιζόμουν δανεικός, πίστευα ότι μπορούσα να έρθω στην επαγγελματική ομάδα γιατί άμα δεν το πιστεύεις δεν έχεις καμία τύχη. Επίσης είναι πολύ σημαντικό ότι με έβλεπαν συνεχώς από τον Ατρόμητο  κι ασχολήθηκαν πραγματικά μαζί μου. Στόχος μου από εδώ και στο εξής είναι να τα δώσω όλα και να πείσω ότι μπορώ να παίξω και να καθιερωθώ σε αυτή τη μεγάλη ομάδα, όπως πια είναι ο Ατρόμητος».

Ο Θωμάς Βασιλείου θα φορέσει το νούμερο «20» στη φανέλα του.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment