Δυτική Αθήνα

Διενέργεια ψεκασμών για την καταπολέμηση κουνουπιών στη Δυτική Αθήνα

Όσον αφορά στη διενέργεια ψεκασμών για την καταπολέμηση κουνουπιών στο Δυτικό Τομέα Αθηνών, η Αντιπεριφέρεια ενημερώνει τα εξής:

1. Την Δευτέρα 11-04-2016, πραγματοποιήθηκε ο πρώτος ψεκασμός για την καταπολέμηση κουνουπιών στη Λίμνη Κουμουνδούρου, που βρίσκεται στα διοικητικά όρια του Δήμου Χαϊδαρίου, στο ρέμα «Αγ. Ανδρέα» στο Δήμο Χαϊδαρίου καθώς και στο Χαϊδαρόρεμα στο Δήμο Περιστερίου (στο ακάλυπτο τμήμα που βρίσκεται στην οδό Π. Καβάλας).

2. Την Τρίτη 12-04-2016 πραγματοποιήθηκε ο πρώτος ψεκασμός στο Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης», που βρίσκεται στα διοικητικά όρια των Δήμων Ιλίου και Αγ. Αναργύρων –Καματερού, σε τμήμα του ρέματος «Εσχατιάς» στο οποίο υπήρχε πρόσβαση στην περιοχή του Δήμου Καματερού, καθώς και σε τμήμα του ρεμάτος «Φλέβας», στη συμβολή των οδών Φλέβας και Ανδρέα Παπανδρέου.

3. Την Δευτέρα 25-04-2016 πραγματοποιήθηκε ο δεύτερος ψεκασμός στην Λίμνη Κουμουνδούρου, στο ρέμα «Αγ. Ανδρέα» και στο Χαϊδαρόρεμα και 26-04-2016 δεύτερος ψεκασμός στο Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης», στο ρέμα «Εσχατιάς» και σε τμήμα του ρέματος «Φλέβας».

4. Τη Δευτέρα 09-05-2016 πραγματοποιήθηκε ο τρίτος ψεκασμός στη λίμνη Κουμουνδούρου, στο ρέμα «Αγ. Ανδρέας» στο Δήμο Χαϊδαρίου και στο Χαϊδαρόρεμα στο Δήμο Περιστερίου.

5. Την Τρίτη 10-05-2016 πραγματοποιήθηκε ο τρίτος ψεκασμός στον πάρκο «Αντώνης Τρίτσης», σε τμήμα του ρέματος «Εσχατιάς» καθώς και σε τμήμα του ρέματος «Φλέβας».

6. Τη Δευτέρα 23-05-2016 πραγματοποιήθηκε ο τέταρτος ψεκασμός στη Λίμνη Κουμουνδούρου, στο ρέμα «Αγ. Αντρέα» και στο Χαϊδαρόρεμα και την Τρίτη 24-05-2016 ο τέταρτος ψεκασμός στο Πάρκο «Αντώνης Τρίτσης», στο ρέμα της «Εσχατιάς» και σε τμήμα του ρέματος «Φλέβας».

7. Τη Δευτέρα 06-06-2016, πραγματοποιήθηκε ο πέμπτος ψεκασμός στη Λίμνη Κουμουνδούρου, ενώ την Τρίτη 07-06-2016, πραγματοποιήθηκε ο πέμπτος ψεκασμός στο πάρκο «Αντώνης Τρίτσης».

8. Την Τρίτη 21-06-2016 πραγματοποιήθηκε ο έκτος ψεκασμός στο πάρκο «Αντώνης Τρίτσης», ενώ την Παρασκευή 24-06-2016 πραγματοποιήθηκε ο πέμπτος ψεκασμός στο Χαϊδαρόρεμα, και ο έκτος στη Λίμνη Κουμουνδούρου.
Οι ψεκασμοί διενεργούνται από αρμόδιο ιδιωτικό συνεργείο υπό την συνεχή και άμεση εποπτεία των υπαλλήλων της Διεύθυνσης Υγειονομικού Ελέγχου και Περιβαλλοντικής Υγιεινής της Π.Ε Δυτικού Τομέα Αθηνών, και υπαλλήλου της Δ/νσης της Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής – τακτικών μελών της Τεχνικής Επιτροπής Παρακολούθησης και Παραλαβής του Έργου της καταπολέμησης των κουνουπιών.

Related posts

Ποδηλατικός αγώνας στο Ποικίλο Όρος

Peristeri News

Πλήθος κόσμου γιόρτασε την Πρωτομαγιά στο Πάρκο Τρίτση

Peristeri News

Πρωτομαγιά στο Μητροπολιτικό Πάρκο Αντώνης Τρίτσης

Peristeri News

Leave a Comment