PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Η αποστολή του Ατρόμητου για το ματς με Παναιτωλικό


Ολοκλήρωσε την προετοιμασία η ομάδα του Ατρόμητου, για την αναμέτρηση της 15ης αγωνιστικής της Super League κόντρα στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (18/12, 19:30), με τη σημερινή πρωινή προπόνηση.

Την αποστολή στελεχώνουν οι: Πίριτς, Μανδάς, Σάλτας, Παπαδόπουλος, Στρούγγης, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Καστεγιάνο, Αθανασίου, Βασιλαντωνόπουλος, Κιβρακίδης, Σάλομον, Νάτσος, Ντένιτς, Χαρίσης, Καρτάλης, Μπεντινέλι, Πισάνο, Σπιριντόνοβιτς, Κουλούρης, Τζαβίδας.

Ο Χουάν Μουνίθ έχει σύσπαση στον προσαγωγό, ενώ εκτός με προβλήματα τραυματισμών παραμένουν οι Κλωναρίδης, Γκαλβάο και Γιαννιώτης.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με ανακοινώσεις

Η αναμέτρηση ξεκίνησε από τα γραφεία των ομάδων, λόγω των ανακοινώσεων που εκδόθηκαν.

Πρώτος πήρε θέση ο Παναιτωλικός, ο οποίος με ανακοίνωσή του εξέφρασε τα παράπονά του προς τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ για τον ορισμό του διαιτητή Ευαγγέλου.

Χαρακτήρισαν τον ορισμό «προκλητικό», καθώς η ομάδα του Αγρινίου είχε ζητήσει την εξαίρεση του συγκεκριμένου ρέφερι.

Ο Ατρόμητος δεν άφησε ασχολίαστη τη συγκεκριμένη τοποθέτηση του Παναιτωλικού εν όψει του σαββατιάτικου ματς.

Με δική του ανακοίνωση κατηγόρησε τον αντίπαλο ότι «ασκεί πίεση στον διαιτητή» και πως «ναρκοθετεί την ομαλή έκβαση του αγώνα».

«Μας προξενεί αρνητική εντύπωση το γεγονός ότι η ΠΑΕ Παναιτωλικός δεν έχει συνηθίσει το φίλαθλο κοινό σε ανακοινώσεις ανάλογου ύφους και επέλεξε να το πράξει μόλις μία μέρα πριν από τη σέντρα μιας σημαντικής αναμέτρησης, με ξεκάθαρο σκοπό να ασκήσει πίεση στον διαιτητή του αγώνα, «ναρκοθετώντας» με αυτόν τον τρόπο και την ομαλή έκβαση του ματς.

Κατόπιν τούτου, καθιστούμε την ΠΑΕ Παναιτωλικός ως αποκλειστική υπεύθυνη για την πυροδότηση του κλίματος μόλις μία μέρα πριν από τη σέντρα του αγώνα και θα είναι ηθική αυτουργός για οτιδήποτε συμβεί στο γήπεδο του Αγρινίου», αναφέρεται μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ζωντανό για την πρόκριση το Περιστέρι που επικράτησε της Καρσίγιακα (vid)

Peristeri News

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ατρόμητου στα playouts

Peristeri News

Δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό το Περιστέρι (vid)

Peristeri News

Leave a Comment