PeristeriNews.gr
Πολιτική

Η αποχώρηση στελέχους του ΛΑΟΣ και το «ροζ» βίντεο



Αποχώρησε από τον ΛΑΟΣ η υπεύθυνη της ΦΟΣ (Φοιτητική Οργάνωση Συναγερμού) Νομικής, μέλος του Δ.Σ. της ΝΕΟΣ και μέλος της Γραμματείας Ιδεολογικού του κόμματος Μελίνα Τσιλιμίγκρα, με ανακοίνωση στο προσωπικό της blog.

Αποχώρησε από τον ΛΑΟΣ η υπεύθυνη της ΦΟΣ (Φοιτητική Οργάνωση Συναγερμού) Νομικής, μέλος του Δ.Σ. της ΝΕΟΣ και μέλος της Γραμματείας Ιδεολογικού του κόμματος Μελίνα Τσιλιμίγκρα, με ανακοίνωση στο προσωπικό της blog. Ο ΛΑΟΣ έχασε έτσι ένα στέλεχος που του προσέδιδε «μπρίο» και χάρη, με τις πολιτικές – και όχι μόνο- εμφανίσεις της.

Αν και αρκετοί συσχετίζουν την αποχώρησή της με τις διαφωνίες στο κόμμα του κ. Καρατζαφέρη στο ζήτημα της δανειακής σύμβασης (που προκάλεσαν και την αποχώρηση Βορίδη-Γεωργιάδη με τους οποίους διατηρεί πολύ καλές σχέσεις), πίσω από την αποχώρησή της ορισμένοι άλλοι υποστηρίζουν ότι βρίσκεται η φημολογία και οι επιθέσεις (και εσωκομματικές) που δέχθηκε ότι… πρωταγωνιστούσε σε «ροζ» βίντεο που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα πορνό στο διαδίκτυο! Φήμες που φέρεται να έφτασαν μέχρι και τα αυτιά του προέδρου Γ. Καρατζαφέρη, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, παρότι την είχε επικαλεσθεί στο παρελθόν σαν παράδειγμα στη Βουλή (λόγω των επιθέσεων που είχε δεχτεί στο Πανεπιστήμιο).

Η ίδια πάντως αρνείται κατηγορηματικά ότι ευσταθεί κάτι τέτοιο και έχει προσφύγει στην υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκειμένου να αποκαλυφθεί ποιος βρίσκεται πίσω από την ανάρτηση, ενώ κινήθηκε και νομικά εναντίον της ιστοσελίδας, για συκοφαντική δυσφήμιση. Σε δήλωσή της επίσης διαψεύδει κατηγορηματικά ότι η αποχώρησή της συσχετίζεται με την υπόθεση του υποτιθέμενου βίντεο.

Η Μ. Τσιλιμίγκρα δήλωσε συγκεκριμένα σήμερα:

1. Από το κόμμα του ΛΑ.Ο.Σ. αποχώρησα για τους λόγους, τους οποίους έχω εκθέσει και ουδέποτε υπήρξε απομάκρυνσή μου για υποτιθέμενη συμμετοχή μου σε ροζ βίντεο. Άλλωστε τον όλο χειρισμό της νομικής μου υπόθεσης, έχει αναλάβει με εντολή του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ. ο δικηγόρος και βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. Αθανάσιος Πλεύρης που έχει προβεί και στις κατωτέρω ενέργειες.

2. Για το υποτιθέμενο ροζ βίντεο, στο οποίο ισχυρίζονται κάποιοι ψευδώς ότι συμμετέχω, ήδη έχει υποβληθεί μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών και διενεργείται προκαταρκτική εξέταση.

3. Από τη μέχρι στιγμής έρευνα έχει αποδειχθεί ότι η γυναίκα που συμμετέχει στο εν λόγω βίντεο δεν είμαι εγώ και ότι το βίντεο έχει γυριστεί σε χρόνο, στον οποίο εγώ ήμουν 14 ετών, γι αυτό άλλωστε με παρέμβαση της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει κατέβει το ψευδές και συκοφαντικό βίντεο.

4. Επειδή μάλιστα το εν λόγω βίντεο συνοδεύτηκε με απειλές και εκβιασμούς προς το πρόσωπό μου, έχουν ενεργοποιηθεί όλες οι ρήτρες του Νόμου και σύντομα θα γνωρίζω τα ονόματα αυτών που το διοχέτευσαν, ώστε να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη».

Προηγουμένως, στην ανακοίνωσή της για την αποχώρηση από τον ΛΑΟΣ είχε επικαλεσθεί και προσωπικούς και πολιτικούς λόγους.

«Σας πληροφορώ ότι σήμερα αποχωρώ από το κόμμα του ΛΑΟΣ για προσωπικούς, ιδεολογικούς και πολιτικούς λόγους. Για την μετέπειτα πολιτική μου πορεία θα υπάρξει ενημέρωση προσεχώς» ανέφερε. Δεν είναι λίγοι όμως όσοι προεξοφλούν ότι θα ακολουθήσει τα «χνάρια» Βορίδη- Γεωργιάδη προς τη ΝΔ, ενώ και αρκετοί φίλοι της στο facebook είναι επώνυμα στελέχη του συγκεκριμένου κόμματος (όπως ο δήμαρχος Πειραιά Β. Μιχαλολιάκος, ο πρώην βουλευτής Δ. Κρανιάς κ.α.).

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Μαρία Συρεγγέλα: Οι αποφάσεις που λαμβάνονται στην Ευρώπη αφορούν άμεσα την καθημερινότητα των πολιτών

Peristeri News

ΚΚΕ: Προβληματική η λειτουργία του 10ου Πυροσβεστικού Σταθμού στο Περιστέρι

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Απόλυτη συμμόρφωση της Βόρειας Μακεδονίας στο θέμα του ονόματος

Peristeri News

Leave a Comment