PeristeriNews.gr
Πολιτιστικά

Η Αντέλ επέστρεψε με νέο τραγούδι, έπειτα από έξι χρόνια


Η δημοφιλής τραγουδίστρια Αντέλ επέστρεψε, έπειτα από έξι χρόνια απουσίας, στα μουσικά δρώμενα.

Ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram το βίντεο κλιπ του νέου της τραγουδιού, «Easy on me», που με τους στίχους του εξηγεί τους λόγους για το διαζύγιο από τον πρώην σύζυγό της και τα συναισθήματά της.

Στις πρώτες οκτώ ώρες της προβολής του, το τραγούδι συγκέντρωσε πάνω από 11 εκατομμύρια views.

Με το γνωστό της στυλ, η τραγουδίστρια παρακαλάει τον πρώην σύζυγό της, Σάιμον Κονέκι, να τη συγχωρέσει για το διαζύγιο. Μέσω των στίχων του τραγουδιού, η Αντέλ ξεκαθαρίζει πως δεν ήθελε ο πρώην άντρας της να τη μισεί για την απόφασή της να χωρίσουν, το 2019. Του ζητά να «είναι ήρεμος μαζί της», ενώ η γεννημένη στο Τότεναμ τραγουδίστρια λέει ότι οι βασικοί λόγοι ήταν ότι «ήταν νέα» και δεν είχε «την ευκαιρία» να «ζήσει τον κόσμο γύρω της».

Συνεχίζει η Αντέλ, λέγοντας ότι «άλλαξε», προκειμένου να βάλει σε προτεραιότητα τον γιο της και τον Σάιμον. Δούλεψε «πολύ σκληρά» για να σώσει τον γάμο της, πριν πει την φράση «τώρα τα παρατάω».

Το τραγούδι είναι το πρώτο που θα κυκλοφορήσει από το άλμπουμ της με τίτλο «30», το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου.

Η ίδια δήλωσε: «Αυτό το τραγούδι είναι ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια του άλμπουμ». Και συνεχίζει: «Δεν ήμουν καθόλου κοντά σε αυτό που ήλπιζα ότι θα ήμουν όταν μπήκα στα 30, πριν από σχεδόν τρία χρόνια. Στην πραγματικότητα, το αντίθετο συμβαίνει. Βασίζομαι στη ρουτίνα και τη συνέπεια για να νιώθω ασφάλεια, πάντα αυτό έκανα. Κι όμως, ήμουν εκεί, εν γνώσει μου, πρόθυμα ακόμα, ρίχτηκα σε έναν λαβύρινθο απόλυτου χάους και εσωτερικής αναταραχής» είπε η Αντέλ.

Δείτε το νέο τραγούδι της Αντέλ:

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πέθανε ο συνθέτης Δήμος Μούτσης

Peristeri News

Πέθανε η ηθοποιός Τέτη Σχοινάκη

Peristeri News

Περιστέρι: Συναυλία αφιέρωμα στον Γρηγόρη Μπιθικώτση από το ΚΚΕ

Peristeri News

Leave a Comment