PeristeriNews.gr
Δημοτικά

H Θέμις Πελεγίνη υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Δημήτρη Κελάφα


Είναι μόλις 20 ετών και διαθέτει όλα τα απαραίτητα προσόντα που χρειάζεται ένας άνθρωπος για να προσφέρει και να υπερασπισθεί με σθένος τις απαιτήσεις των πολιτών του δήμου μας.

Είναι μόλις 20 ετών και διαθέτει όλα τα απαραίτητα προσόντα που χρειάζεται ένας άνθρωπος για να προσφέρει και να υπερασπισθεί με σθένος τις απαιτήσεις των πολιτών του δήμου μας. Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την υποψηφιότητα της 20χρονης Θεοδώρας-Δήμητρας (Θέμις)Πελεγίνηστις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου με την παράταξή μας. Η Θέμις, βέρα Περιστεριώτισσα, από μια οικογένεια που έχει βαθιές ρίζες και μακρά ιστορία στην πόλη του Περιστερίου, είναι νοσηλεύτρια στο ογκολογικό τμήμα του νοσοκομείου «Άγιος Σάββας». Με το λειτούργημα που ασκεί προσφέρει με ευαισθησία και υπευθυνότητα ένα σημαντικό ανθρωπιστικό έργο: το έργο της προσφοράς και της αλληλεγγύης στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη από ένα δυνατό χέρι βοήθειας.

Ο Δημήτρης Κελάφας τόνισε ότι «η συμμετοχή των νέων ανθρώπων, όπως η Θέμις, στην κοινή μας προσπάθεια είναι πολύτιμη και αναγκαία. Είναι και συμβολική, γιατί δείχνει ότι ο νέοι άνθρωποι ενδιαφέρονται για το μέλλον της πόλης τους και της Πατρίδας, αλλά και ουσιαστική. Το Περιστέρι χρειάζεται ανθρώπους με φρέσκα μυαλά και ιδέες, όπως η Θέμις, τα οποία σε συνδυασμό με το έμπειρο βλέμμα και την σιγουριά των μεγαλύτερων, θα καταφέρουν να χτίσουν γερά θεμέλια για μια πόλη καλύτερη. Μια πόλη που θα αφήσει τόπο για τα νιάτα. Οι νέοι είναι το μέλλον και η συνέχειά μας. Ας δώσουμε χώρο στα νιάτα να μεγαλουργήσουν».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Leave a Comment