Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτιστικά

H Patricia Malanca μάγεψε το Περιστεριώτικο κοινό με τη μοναδική φωνή της (video)

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Μια εξαιρετική βραδιά αφιερωμένη στη Λατινική Αμερική και το Tango, διοργάνωσε η δημοτική παράταξη Ενεργοί πολίτες για την Ανατροπή στο Περιστέρι.

Η διεθνούς φήμης τραγουδίστρια από την Αργεντινή, Patricia Malanca, μάγεψε με τη μοναδική φωνή της, όσους βρέθηκαν το βράδυ της Παρασκευής 8 Ιουλίου 2016 στο θέατρο του Δημαρχείου Περιστερίου.

Ξεχωριστό τόνο στη διάρκεια της εκδήλωσης έδωσαν οι χορευτές Tango που συγκέντρωσαν τα βλέμματα του κοινού.

Η Patricia Malanca είναι γεννημένη στην Avellaneda, στα νότια προάστια του Μπουένος Άιρες.

Αυτή ήταν η δεύτερη φορά που επισκέφθηκε και τραγούδησε στο Περιστέρι και μάλιστα δεν έκρυψε την αγάπη της για την πόλη μας.

Στην έναρξη της εκδήλωσης χαιρετισμό απεύθυνε ο επικεφαλής των Ενεργών Πολιτών, Φώτης Κουγιουμτζής, ο οποίος ευχαρίστησε ιδιαίτερα την Αργεντινή τραγουδίστρια.

IMG_1665


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Ελαφρύ εγκεφαλικό υπέστη ο Σταμάτης Σπανουδάκης

Peristerinews.gr Newsroom

4ο Φεστιβάλ Αναλογικής Φωτογραφίας στην Αθήνα – Από το φιλμ στον σκοτεινό θάλαμο

Peristerinews.gr Newsroom

Περιστέρι: Γέμισε ξανά σινεμά η Πλατεία Εθνικής Αντίστασης

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment