PeristeriNews.gr
Lifestyle

Ο γάμος των 5 εκατ. ευρώ


Ύστερα από δύο ημέρες ολοκληρώθηκαν οι εορτασμοί για το γάμο τής Άνα Μπεατρίθ Μπάρος με τον Ελληνοαιγύπτιο επιχειρηματία Καρίμ Ελ Τσιάτι στη Μύκονο.

Στις εκδηλώσεις στο Νησί των Ανέμων συμμετείχαν διάσημα σούπερ μόντελ και καλεσμένους του επιχειρηματικού κόσμου πέρα από την οικογένεια και τους καρδιακούς φίλους του ζευγαριού.

Οι Barros και Chiaty είναι μαζί εδώ και τρία περίπου χρόνια και έκαναν το νησί δικό τους ξεκινώντας από τον πολιτικό γάμο της Παρασκευής και καταλήγοντας στο πάρτι όπου έδωσαν όλοι το εύλογο παρόν ντυμένοι στα χρώματα που ταιριάζουν στο ελληνικό καλοκαίρι.

Εκφοβισμός λουόμενων

Το κόστος οι φήμες θέλουν να έχει υπερβεί τα πέντε εκατομμύρια ευρώ κάτι που είναι ίσως λογικό αν σκεφτεί κανείς την εγκατάσταση που ανεγέρθηκε στην παραλία της Λιας για να φιλοξενήσει τους καλεσμένους.

Ο γάμος δεν άφησε αδιάφορο τον ελληνικό Τύπο, ενώ δημοσιεύματα έκαναν λόγο για ένα πάρτι που δίχασε το νησί στα δύο με αναφορές στα ελληνικά media για εκφοβισμό λουόμενων που θέλησαν να κάνουν παρατήρηση για τις παρεμβάσεις στον χώρο.

https://www.youtube.com/watch?v=Cs3D6VAHpyA

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment