Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτιστικά

H Patricia Malanca μάγεψε το Περιστεριώτικο κοινό με τη μοναδική φωνή της (video)

Μια εξαιρετική βραδιά αφιερωμένη στη Λατινική Αμερική και το Tango, διοργάνωσε η δημοτική παράταξη Ενεργοί πολίτες για την Ανατροπή στο Περιστέρι.

Η διεθνούς φήμης τραγουδίστρια από την Αργεντινή, Patricia Malanca, μάγεψε με τη μοναδική φωνή της, όσους βρέθηκαν το βράδυ της Παρασκευής 8 Ιουλίου 2016 στο θέατρο του Δημαρχείου Περιστερίου.

Ξεχωριστό τόνο στη διάρκεια της εκδήλωσης έδωσαν οι χορευτές Tango που συγκέντρωσαν τα βλέμματα του κοινού.

Η Patricia Malanca είναι γεννημένη στην Avellaneda, στα νότια προάστια του Μπουένος Άιρες.

Αυτή ήταν η δεύτερη φορά που επισκέφθηκε και τραγούδησε στο Περιστέρι και μάλιστα δεν έκρυψε την αγάπη της για την πόλη μας.

Στην έναρξη της εκδήλωσης χαιρετισμό απεύθυνε ο επικεφαλής των Ενεργών Πολιτών, Φώτης Κουγιουμτζής, ο οποίος ευχαρίστησε ιδιαίτερα την Αργεντινή τραγουδίστρια.

IMG_1665


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

«Αγριοπούλια στο Βερντέν» του Χρήστου Μαργανέλη: Το νέο βιβλίο που ζωντανεύει την ιστορία

Peristeri News

Πέθανε ο δυναμικός ηθοποιός Τσακ Νόρις

Peristeri News

Περιστέρι: Έκθεση ζωγραφικής «Το Ανθρώπινο Πέρασμα – The Human Passage» της Gilda Frumkin

Peristeri News

Leave a Comment