PeristeriNews.gr
Αθλητικά

H αποστολή του Ατρομήτου στον αγώνα κυπέλλου με Επανομή


Την αποτελούν 20 παίκτες της ομάδας μας.

Την αποστολή του αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας (Δ’ Φάση) την Τετάρτη με την Αναγέννηση Επανομής στο γήπεδο «Νίκος Σαράφης» (14.00) ανακοίνωσε σήμερα ο προπονητής της ομάδας μας Γιώργος Δώνης.

Την αποτελούν 20 παίκτες που είναι οι: Ιτάνζ, Ράντμαν, Αθανασίου, Μπάλλας, Καραμάνος, Μπέλιτς, Δημούτσος, Μπρίτο, Καραγκούνης, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Τόμας, Οικονόμου, Ζουέλα, Μήτρογλου, Αναστασάκος, Τάτος, Μακρής, Νάστος Γκαρσία.

Η ομάδα θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της αύριο το μεσημέρι και αμέσως μετά θα αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη.

Στη σημερινή προπόνηση, οι παίκτες που έλαβαν μέρος στο χθεσινό ματς με την ΑΕΚ έκαναν αποθεραπεία και οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά.

Θεραπεία έκαναν, εξαιτίας μικροπροβλημάτων, οι Σφακιανάκης, Επστάιν, Ζουέλα, Τάτος.

Τέσσερις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε χθες ο Ανδρέας Τάτος και θα εκτίσει την ποινή του στο ματς της 15ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό.

Μήνυμα του τεχνικού της Επανομής

Ο τεχνικός των πράσινων, Αλέκος Βοσνιάδης, με αφορμή το τελευταίο ματς για το 2011, ανέφερε στις δηλώσεις του:

«Θα αντιμετωπίσουμε αυτό το παιχνίδι ως γιορτή, καθώς ο Ατρόμητος είναι μια από τις πιο δυνατές ομάδες της Σούπερ Λίγκα. Είναι ψηλά στη βαθμολογία και κυνηγά την Ευρώπη. Εμείς παίζουμε στην έδρα μας και φιλοδοξούμε να ευχαριστηθούμε αυτό το παιχνίδι, εμείς οι ίδιοι, αλλά και ο κόσμος μας.

Θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί για τον αντίπαλο, να μην φανεί η διαφορά κατηγορίας και φυσικά να μην «πέσουμε» αμαχητί. Βεβαίως, από ένα σημείο και μετά, στο Κύπελλο προχωρούν οι ομάδες της «μεγάλης» κατηγορίας.

Σίγουρα έχουμε διαφορά δυναμικότητας με τον Ατρόμητο, που είναι το φαβορί, αλλά εμείς θα δώσουμε τη μάχη μας. Θα γίνουν κάποιες αλλαγές, για λόγους φρεσκάδας, ενώ τις επόμενες μέρες θα ασχοληθούμε με ζητήματα αλλαγών στο ρόστερ. Καλούμε τον κόσμο στο γήπεδο για να χαρεί αυτό το παιχνίδι».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment