• Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου, 2021

ΓΣ Περιστερίου: «Καμία συναίνεση σε κάποιο πλάνο»

Παύλος Κουστέρης
Μάι31/ 2017

Ανακοίνωση με αφορμή τα σημερινά ρεπορτάζ που θέλουν την ομάδα να έχει συμφωνήσει να αγωνίζεται στην Α1 με την ονομασία Φάρος Περιστερίου εξέδωσε ο Γυμναστικός Σύλλογος, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν υπάρχει καμία συναίνεση σε κάποιο πλάνο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σχετικά με δημοσίευμα της ηλεκτρονικής εφημερίδας basketa.gr, επιθυμούμε να διευκρινίσουμε τα εξής:

  • Ουδέποτε υπήρξε συναίνεση της Δημοτικής Αρχής σε οποιοδήποτε πλάνο, που αφορά μελλοντικές κινήσεις του Τμήματος Μπάσκετ του Γ.Σ. Περιστερίου. Σε χθεσινή συνάντηση της Διοίκησης του Γ.Σ. Περιστερίου με τον Δήμαρχο της Πόλης μας Ανδρέα Παχατουρίδη έγινε εκτενής συζήτηση σε θέματα που αφορούν τα Δημοτικά Κολυμβητήρια και απλή ενημέρωση για το ότι διερευνούμε την πιθανότητα να αγωνισθεί η Ομάδα του χρόνου στην Α1, χωρίς αναφορά στον τρόπο που θα μπορούσε να γίνει αυτό.
  • Ουδεμία συζήτηση μεταξύ της επίσημης Διοίκησης του Γ.Σ. Περιστερίου, όπως εκφράζεται από τον Πρόεδρό του και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, και των οργανωμένων φιλάθλων της Ομάδος μας, πολυ περισσότερο συναίνεση σε κάποιο πλάνο έχει υπάρξει.

Η μόνη έγκυρη ενημέρωση για κινήσεις του Γ.Σ. Περιστερίου για το ενδεχόμενο συμμετοχής της Ομάδας μας σε Πρωτάθλημα άλλο από αυτό της Α2 θα γίνεται από την ιστοσελίδα του Συλλόγου μας.

Η Διοίκηση του Γ.Σ. Περιστερίου