PeristeriNews.gr
Αθλητικά

«Στο Περιστέρι μόνο ΓΣΠ, καμία έγκριση για Φάρος Περιστερίου»


Τα σενάρια αναφορικά με τη συμφωνία του Φάρου Κερατσινίου με τον ΓΣ Περιστερίου που έδιναν και έπαιρναν το τελευταίο διάστημα –ειδικά μετά την άνοδο του Φάρου στην Α1- είχαν ισχύ με αποκορύφωμα σημερινά δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για τελειωμένη υπόθεση.

Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα κυκλοφόρησαν η νυν διοίκηση του ΓΣ Περιστερίου έχει φτάσει σε συμφωνία με αυτή του Φάρου ώστε να υπάρξει μια είδους συγχώνευση μεταξύ των δύο πλευρών και ουσιαστικά με ΑΦΜ του Φάρου (που είναι στην Α1 και πρέπει να γίνει ΚΑΕ) να αγωνίζεται το Περιστέρι με το σήμα του, τη φανέλα του, τα χρώματά του και κυρίως στο γήπεδό του, στο Κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου».

Παρ’ όλα αυτά, τη δεδομένη στιγμή τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο, πόσω μάλλον τελειωμένο. Με το άκουσμα της είδησης οι οπαδοί της ομάδας (οργανωμένοι και μη), γνωρίζοντας ότι το μπάσκετ του Περιστερίου είναι κάτι… διαφορετικό από αυτό του ποδοσφαίρου, αφού είναι και το τμήμα που κράτησε όρθια την πόλη σε αθλητικό επίπεδο, όταν ο Ατρόμητος ήταν έρμαιο διοικητικών και οικονομικών προβλημάτων, εξέφρασαν με πολλούς τρόπους την πλήρη αντίθεσή τους στο εγχείρημα και ειδικότερα αν αυτό συνοδευτεί με το όνομα «Φάρος Περιστερίου». Όπως λέγεται χαρακτηριστικά στην πόλη δεν χωρά άλλο όνομα, ειδικά σε μια ομάδα που έχει γράψει τη δική της ιστορία στο χώρο του μπάσκετ.

Ωστόσο, στην εξίσωση που εμποδίζει τη δημιουργία του «Φάρου Περιστερίου», έχει μπει με πολύ δυναμικό τρόπο η Δημοτική Αρχή. Σύμφωνα με πληροφορίες του peristerinews.gr, σε χθεσινή συνάντηση που υπήρξε μεταξύ του επί 15 συναπτά έτη (μια πραγματικότητα που έχει τη σημασία της, αφού δεδομένα εκφράζει τα «θέλω» της περιοχής) Δημάρχου του Περιστερίου, Ανδρέα Παχατουρίδη και ανθρώπων του Γυμναστικού Συλλόγου για να συζητηθούν πολλά θέματα που δεν αφορούσαν μόνο το μπάσκετ, αλλά και τα άλλα τμήματα, τέθηκαν υπ’ όψιν της Δημοτικής Αρχής οι σκέψεις που υπάρχουν ώστε το μπάσκετ να αγωνιστεί στην Α1, εφόσον υπήρχε αυτή η δυνατότητα.

Η απάντηση που έλαβαν οι ιθύνοντες τον Γυμναστικό Σύλλογο από τον Ανδρέα Παχατουρίδη ήταν ότι εφόσον υπάρχει χειροπιαστό και προχωρημένο θα συζητηθεί, αλλά απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο να μπει… χέρι στην ονομασία του Συλλόγου. Σε επικοινωνία του peristerinews.gr με τον ίδιο τον Ανδρέα Παχατουρίδη, ο Δήμαρχος του Περιστερίου ούτε λίγο, ούτε πολύ απέκλεισε να αγωνιστεί στο Κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» άλλη ομάδα πλην του Γυμναστικού Συλλόγου και φυσικά διέψευσε ότι έδωσε τη συγκατάθεσή του να προχωρήσει ένα τέτοιο πλάνο ως «Φάρος Περιστερίου» ή «Ολυμπιακός ή Παναθηναϊκός Περιστερίου» ή ανάλογη σκέψη.

«Στο Περιστέρι δεν χωράει άλλη ομάδα πλην του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου», είναι η ξεκάθαρη απάντηση που δίνεται διά στόματος του Δημάρχου και πλέον αναμένονται οι εξελίξεις, με τη νυν διοίκηση του τμήματος μπάσκετ να έχει λάβει το μήνυμα ότι στο εγχείρημα του «Φάρου Περιστερίου» δεν θα έχει σύμμαχο ούτε τη Δημοτική Άρχη, ούτε φυσικά τον κόσμο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment