PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Γνωριμία με τους συνεργάτες του ο Κάναντι


Στην Ελλάδα βρίσκεται από την Τετάρτη ο Νταμίρ Κάναντι για μόνιμη εγκατάσταση και για να πιάσει για τα καλά δουλειά στον Ατρόμητο.

Ο Αυστριακός τεχνικός είχε επιστρέψει στην πατρίδα του προκειμένου να τακτοποιήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες της μετακόμισής του στην Ελλάδα και ήδη χθες υπήρξε συνάντηση με τον τεχνικό διευθυντή, Γιάννη Αγγελόπουλο.

Σε αυτή συζητήθηκαν οι τελευταίες προσθήκες της ομάδας, αυτές που αναμένεται να γίνουν στο άμεσα μέλλον ώστε να ολοκληρωθεί το παζλ του ρόστερ της νέας σεζόν, αλλά και θέματα που αφορούν την προετοιμασία. Για σήμερα έχει προγραμματιστεί η συνάντηση του 47χρονου προπονητή με το υπόλοιπο τεχνικό τιμ και θα λάβουν μέρος ο συνεργάτης προπονητής Έρικ Όριερ, ο γυμναστής Σωτήρης Ρούσσης, ο προπονητής τερματοφυλάκων Σλόμπονταν Σούιτσα, ο γυμναστής αποκατάστασης Δημήτρης Μπογατσιώτης και ο αναλυτής αγώνων Γιάννης Αντωνόπουλος.

Ο Νταμίρ Κάναντι αναμένεται να τους δώσει τις κατευθυντήριες γραμμές πάνω στις οποίες θα ήθελε να κινηθεί όλο το τιμ και παράλληλα να συζητηθούν τα θέματα που αφορούν το σκέλος της προετοιμασίας, η οποία ανεπίσημα αρχίζει από σήμερα με τον αιματολογικό και ισοκινητικό έλεγχο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment