Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Γκαράζ με όπλα και πυρομαχικά στον Άλιμο

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Βαλίτσες με πυρομαχικά και όπλα βρέθηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες, σε υπόγειο γκαράζ στον Άλιμο, στο οποίο οδηγήθηκε η Αντιτρομοκρατική μετά τη σύλληψη της Πόλας Ρούπα.

Στο σπίτι στην Ηλιούπολη, όπου έγινε η σύλληψη, βρέθηκαν σημειώσεις, πλαστές ταυτότητες και κλειδιά, κάποιο από τα οποία ταιριάζει στο συγκεκριμένο γκαράζ.

Η Αστυνομία εντόπισε εντός του χώρου στάθμευσης, που βρίσκεται στην οδό Κύπρου, και δύο αυτοκίνητα, τα οποία φέρεται να χρησιμοποιούσε η συλληφθείσα.

Εξετάζεται αν το ένα αυτοκίνητο αποτέλεσε το όχημα διαφυγής μετά από ληστεία τράπεζας στη Μαλεσίνα τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Στο σημείο βρίσκονται άντρες της Σήμανσης και του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ) της ΕΛΑΣ.

Στο μικροσκόπιο της Αντιτρομοκρατικής έχουν μπει και άλλοι χώροι στην Αττική, που πιθανόν σχετίζονται με τη δράση της Πόλας Ρούπα.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Περιστέρια και περιστερώνες: «Πολιτικές του ποδαριού» καταγγέλλει η Οικολογική Συμμαχία

Peristerinews.gr Newsroom

Δεμένα τα πλοία την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου

Peristerinews.gr Newsroom

Άγιοι Ανάργυροι: Κλειστή η Λεωφόρος Δημοκρατίας για τρεις ημέρες

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment