PeristeriNews.gr
Τεχνολογία

Γιατί έχουν τρελαθεί όλοι με το QUIZDOM;


Το Peristerinews.gr βρέθηκε σε γνωστή καφετέρια επί της Αιμιλίου Βεάκη και ακούγοντας από τους θαμώνες ότι η μία στις δύο λέξεις τους ήταν “QUIZDOM”…

Το QUIZDOM αποτελεί αυτή την στιγμή το νούμερο 1 social quiz στην Ελλάδα. Για όσους δεν το γνωρίζουν, αποτελεί διαγωνισμό γνώσεων για android και i-phone κινητά τηλέφωνα.

Ο κάθε υποψήφιος παίχτης καλείται να απαντήσει σωστά σε ερωτήσεις διαφορετικών κατηγοριών, ενώ έχει την δυνατότητα να παίξει με «αντίπαλο», δείχνοντας την υπεροχή του σε γνώσεις πολλών κατηγοριών.

Έτσι, οι περισσότεροι παίχτες διαλέγουν να παίζουν online με άτομα από την παρέα τους και αυτό δίνει επιπλέον ενδιαφέρον και ευχαρίστηση στο παιχνίδι!

Οι ερωτήσεις του καλύπτουν μεγάλο φάσμα γνώσεων (σώμα και υγεία, θρησκεία, αθλητικά, επιστήμη, Ιστορία, 20ος αιώνας, πολιτική, celebrities,σινεμά, γεωγραφία, φαγητό) και κεντρίζει καθημερινά όλο και περισσότερο το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων.

Το Peristerinews.gr βρέθηκε σε γνωστή καφετέρια επί της Αιμιλίου Βεάκη και ακούγοντας από τους θαμώνες ότι η μία στις δύο λέξεις τους ήταν “QUIZDOM” τους ρώτησε σχετικά με το τι βρίσκουν ενδιαφέρον σε αυτό το παιχνίδι.

Ας δούμε τέσσερις από τις επικρατέστερες απαντήσεις:

-Ωραίο το QUIZDOM. Παίζω συχνά όταν έχω ελεύθερο χρόνο. Επιλέγω συνήθως αυτές τις κατηγορίες που θα μου προσφέρουν και λίγες γνώσεις παραπάνω. Συνήθως επιλέγω την κατηγορία του 20ου αιώνα και γεωγραφία για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Αγαπημένη μου κατηγορία όμως είναι το σώμα και υγεία και λόγω της σχολής μου. Τις περισσότερες φορές παίζω μόνος μου, αλλά το πιο διασκεδαστικό είναι όταν παίζεις με φίλους σου γιατί υπάρχει συναγωνισμός μεταξύ μας.

-Αρχικά μου άρεσε, αλλά τελικά το διέγραψα γιατί «χτύπαγε» συνέχεια το κινητό μου από ειδοποιήσεις και προσκλήσεις για να παίξω. Επίσης, έχει κάποιες ερωτήσεις που δεν τις ξέρω και το αποφεύγω!!(γέλιο) Οι αγαπημένες μου κατηγορίες είναι φαγητό, σώμα και υγεία.

-Εμένα οι κατηγορίες λέξεις και τέχνες. Μ’ αρέσουν πάρα πολύ! Παίζω όλη μέρα και συνήθως με την κολλητή μου και ειδικά τις ώρες που έχουμε μάθημα στα κινέζικα..

-Το θεωρώ εκνευριστικό γιατί αυτή την στιγμή είμαστε έξω παρέα για καφέ και η φίλη μου παίζει QUIZDOM..

Όπως καταλαβαίνετε έχει γίνει η νέα μόδα στον χώρο των online παιχνιδιών γνώσεων και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν σε αφήνει αδιάφορο: ή θα κολλήσεις και θα «ξεκλέβεις» χρόνο για να παίζεις ακόμα έναν γύρο ή από την άλλη, θα το θεωρείς άκρως εκνευριστικό και θα θέλεις να το διαγράψεις από το κινητό σου.. Όπως και να χει, σίγουρα θα έχεις παίξει μία φορά!

ΓΙΑΝΝΑ ΤΣΟΥΤΣΟΥΛΗ

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο Έλον Μασκ ανακοίνωσε αλλαγές για το X

Peristeri News

Ένας στους τρεις Έλληνες δεν μπορεί να ζει χωρίς internet

Peristeri News

Νέα σημαντική αναβάθμιση του Google Chrome

Peristeri News

Leave a Comment