PeristeriNews.gr
Lifestyle

Για τη Jennifer Aniston μιλούν οι ελληνίδες θείες της



Οι θείες της Jennifer Aniston, Μαίρη Αναστασάκη και Βασιλική Αναστασάκη-Κασσιμάτη μιλούν πρώτη φορά για τη διάσημη ανιψιά τους

– Πότε συναντήσατε τελευταία φορά την Jennifer;
«Πάει καιρός. Είναι τρία χρόνια. Τότε είχε σχέση με ένα μουσικό, τον John Mayer. Πάντα τη ζούσα, τη χαιρόμουν. Τώρα πια έχει συνέχεια πράγματα να κάνει. Δεν έχει πλέον χρόνο να δει ούτε τον μπαμπά της» τόνισε στο Down Town η Μαίρη Αναστασάκη.

– Φαινόταν ότι είχε κάτι το διαφορετικό όταν ήταν μικρή;
Η αλήθεια είναι ότι από μικρή τής άρεσε να ποζάρει, είχε μία έκδηλη τάση σ’ αυτό. Στηνόταν στις φωτογραφίες. Της άρεσε να αρέσει. Περιποιούνταν τον εαυτό της, χωρίς να βάφεται έντονα. Από μικρή ήταν απλή. Όπως είναι και σήμερα. Απλή αλλά περιποιημένη. Επίσης η Jennifer γυμνάζεται ατέλειωτες ώρες κάθε μέρα. Τρώει ό,τι της αρέσει χωρίς να στερείται. Δεν χάνει όμως ποτέ το μέτρο.

– Παιδί γιατί δεν έκαναν;
Ήθελαν πολύ και οι δύο ένα παιδί. Και οι δύο λατρεύουν τα παιδιά. Αλλά δεν κατάφεραν να κάνουν. Το προσπάθησαν για καιρό, αλλά δεν ήταν γραφτό…

– Ποιες είναι σήμερα οι σχέσεις του Brad και της Aniston;
Μιλάνε πολύ καλά μεταξύ τους. Έχουν πολύ καλές σχέσεις. Έχουν σεβασμό και αγάπη ο ένας για τον άλλο. Παρά το γεγονός ότι η Jennifer πληγώθηκε, δεν έχει κανένα πρόβλημα με τον Brad. Όσα είχαν γραφτεί ότι δεν μιλάνε είναι όλα ψέματα.

Η Βασιλική Αναστασάκη-Κασσιμάτη, η πρώτη ξαδέλφη του πατέρα της Jennifer Aniston, από την πλευρά της, είπε για το πώς είναι να είναι θεία μιας σταρ του Hollywood: «Είναι περίεργο. Όχι όμως τόσο, αφού και ο μπαμπάς της Jennifer είναι πολύ γνωστός ηθοποιός στην Αμερική. Η αλήθεια είναι πως την Jennifer την ξέρει όλος ο κόσμος. Είναι γνωστή παγκοσμίως. Όταν μάλιστα πω ότι είμαι θεία της Jennifer, με αγκαλιάζουν!

Την καμαρώνω. Και την καμαρώνω πιο πολύ γιατί είναι ένα παιδί ηθικό και με αγνή ψυχή. Δεν έχει δώσει ποτέ δικαιώματα για αρνητικά σχόλια. Έχει καλό όνομα. Θα ήθελα πολύ να τη δω από κοντά τώρα, όμως κάποια προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζω με κρατούν μακριά από τα αεροπλάνα. Δεν μπορώ να ταξιδεύω πια, όπως έκανα παλαιότερα.

Ανυπομονώ όμως να έρθει η ίδια και πάλι στην Ελλάδα. Η Jennifer άλλωστε ποτέ δεν ξεχνάει τις ρίζες και την οικογένειά της. Είναι όμως έτσι οι ζωές όλων, που χρόνος πια δεν υπάρχει για τίποτα. Δυστυχώς οι εποχές χώρισαν τους ανθρώπους.»

Όσο για το τι εύχεται για την Jennifer;
«Εύχομαι να βρει την πραγματική ευτυχία. Της αξίζει. Ταλαιπωρήθηκε πολύ με το διαζύγιό της. Της κόστισε όταν έχασε τον Pitt. Ήταν πραγματικά ένα όμορφο και ευτυχισμένο ζευγάρι. Θέλω μόνο να είναι χαρούμενη. Χαρούμενη και να έχει την υγεία της.»

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Τα νεότερα για την υγεία του Δημήτρη Σταρόβα

Peristeri News

Στην Εντατική ο Δημήτρης Σταρόβας με εγκεφαλικό

Peristeri News

Παρατράγουδα πριν τον μεγάλο τελικό της Eurovision

Peristeri News

Leave a Comment