PeristeriNews.gr
Δημοτικές Εκλογές 2019

Γ. Τσαλίκης: «Όλη η ζωή μας είναι στο Περιστέρι και θέλω να βοηθήσω» (photos)


Για τη συμμετοχή του στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές στο Περιστέρι μίλησε στο PeristeriNews.gr ο Γιώργος Τσαλίκης.

Ο πιο διάσημος υποψήφιος του Δημάρχου, Ανδρέα Παχατουρίδη μας μίλησε για την απόφαση που πήρε να συμμετάσχει στις εκλογές τονίζοντας πως το Περιστέρι είναι η πατρίδα του ενώ αναγνώρισε ότι η κάθε selfie στο δρόμο δεν σημαίνει και ψήφος.

Ο Γιώργος μας εντυπωσίασε με το ήθος και τη συμπεριφορά του ενώ η μεγάλη του επιτυχία στον καλλιτεχνικό χώρο δεν του έχει αλλοιώσει τον χαρακτήρα που εκθειάζεται από τον καθένα που τον γνωρίζει.

Διαβάστε τα όσα είπε ο Γιώργος Τσαλίκης στο PeristeriNews.gr:

Γιώργο αυτή είναι η πρώτη φορά που συμμετέχεις σε εκλογές;

Αυτή ναι, είναι η πρώτη φορά που πήρα την απόφαση να συμμετέχω στις εκλογές. Θα ήθελα να γνωρίζετε ότι είναι η τρίτη φορά που το συζητάω με τον Δήμαρχο και είναι μεγάλη τιμή για μένα που μου το είχε προτείνει τόσα χρόνια πριν. Τις προηγούμενες φορές δεν αισθανόμουν έτοιμος και δεν θα ήμουν αφοσιωμένος 100% σε αυτό.

Δεν θα μπορούσαμε να μην σε ρωτήσουμε κάτι που συζητείται από τη στιγμή που ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά σου. Πως συνδέεται ο Γιώργος Τσαλίκης με το Περιστέρι;

Είναι πραγματικά μια πολύ καλή ευκαιρία να μιλήσω για τη σύνδεση μου με το Περιστέρι στον κόσμο. Έχω δυο πατρίδες. Τη Στυλίδα που γεννήθηκα και μεγάλωσα και το Περιστέρι, όπου από 17 χρονών που γνώρισα την Δώρα, τη γυναίκα μου μέχρι και τα 44 που κλείνω τον Οκτώβρη. Εδώ είναι το πατρικό σπίτι της γυναίκας μου, εδώ είναι η δουλειά της, είναι το μέρος που μεγάλωσαν τα παιδιά μας και το μαγαζί του μπατζανάκη μου. Όλη η ζωή μας είναι το Περιστέρι.

Θα ήθελες να μας πεις λίγα λόγια για την επαφή σου με τον Ανδρέα Παχατουρίδη;

Γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια οικογενειακώς και η οικογένεια της Δώρας έχει στηρίξει και έχει δώσει αγώνα για το όραμα του Δημάρχου από την πρώτη στιγμή. Μας έχει στηρίξει στις καλές και στις δύσκολες στιγμές. Η αλήθεια είναι ότι στο Περιστέρι έχουμε γελάσει και έχουμε κλάψει. Πριν από μερικά χρόνια χάσαμε τον αδερφό της γυναίκας μου και όπως καταλαβαίνετε είναι μεγάλο το συναισθηματικό δέσιμο που υπάρχει με την πόλη μας και τους ανθρώπους της. Μετά από 20 χρόνια που ο κόσμος μού δίνει μόνο αγάπη, δεν υπήρχε καταλληλότερο μέρος από το Περιστέρι και καταλληλότερος άνθρωπος για να είμαι υποψήφιος στην παράταξη του. Πιστεύω ότι ο Ανδρέας Παχατουρίδης είναι ένας άξιος δάσκαλος και μέντορας, έχει προσφέρει έργο για την πόλη και έχει ακόμα όραμα για το μέλλον της.

Ανήκεις στο χώρο της showbiz και συναναστρέφεσαι καθημερινά με αρκετό κόσμο. Ποια είναι τα ακούσματα που έχεις για το Περιστέρι;

Είναι απίστευτη η μεταστροφή των όσων ακούω για το Περιστέρι από συναδέλφους αλλά και από ανθρώπους που έχουν επισκεφθεί την πόλη μας. Το απίστευτο είναι ότι ο Ανδρέας Παχατουρίδης έχει ενώσει όλο το Περιστέρι και μέσα από τα έργα έχει κάνει τη φήμη του Δήμου πανελλαδική. Ακόμα και ομογενείς μού μιλάνε για το Περιστέρι ως ένα Δήμο πρότυπο. Πιστεύω ότι ο Δήμος μας είναι αυτή τη στιγμή ο πιο ζωντανός, με τις περισσότερες κοινωνικές δράσεις, ο πιο καθαρός και με προοπτική για να μεγαλώσει κάποιος τα παιδιά του σε ένα περιβάλλον ασφαλές και προηγμένο. Άρα βάσει όλων αυτών είναι μεγάλη μου τιμή που ζητάω την ψήφο του κόσμου σε μια τέτοια πόλη και αν ο κόσμος έχει δεύτερες ή τρίτες σκέψεις για τη συμμετοχή μου στις εκλογές, θα ήθελα να πω ότι δεν κατέβηκα για να γίνω πιο γνωστός ή για να γίνω πιο πλούσιος. Θέλω να ασχοληθώ για να προσφέρω και θα είμαι παρών από την επομένη των εκλογών, αν ο κόσμος μου δώσει την εμπιστοσύνη του. Βλέπετε τον χαρακτήρα και την ιδιοσυγκρασία μου, πόσο μου αρέσει να μιλάω με τον κόσμο και να ανταλλάζω απόψεις. Δεν είναι μια προεκλογική συμπεριφορά. Έτσι είναι ο εαυτός μου.

Σε περίπτωση που εκλεγείς πως θεωρείς ότι μπορείς να βοηθήσεις την πόλη;

Θέλω να είμαι απόλυτα ειλικρινής και να σας πω ότι αυτή τη στιγμή, λίγες μέρες πριν τις εκλογές, δεν έχω καθόλου στο μυαλό μου την επόμενη μέρα γιατί η εκλογή μου δεν είναι δεδομένη. Οι selfies στο δρόμο και οι αγκαλιές με τον κόσμο γίνονται σε όλα τα μέρη της Ελλάδας και δεν ανταποκρίνονται σε ψήφους. Αν κάνουμε μια βόλτα στη Βεάκη και βγάλω 50 selfies με τον κόσμο που με αγαπάει και με πλησιάζει, δεν σημαίνει ότι έχω 50 ψήφους. Για να συμμετέχω στην επόμενη μέρα, χρειάζομαι στήριξη και ψήφους. Για μένα δεν υπάρχει το «Ο Τσαλίκης δεν έχει ανάγκη» ή το «Έχει το συγκριτικό πλεονέκτημα της αναγνωρισιμότητας». Αυτό που υπάρχει για μένα είναι ότι ο Τσαλίκης είναι ένας νέος υποψήφιος, ο οποίος χρειάζεται στήριξη και χρειάζεται την ευκαιρία. Κάθε ψήφος για μένα είναι πολύτιμη και εγώ θα φροντίσω με την παρουσία και το έργο μου να αποδείξω ότι η συμμετοχή μου αποσκοπεί μόνο στο να κάνω καλό και να δώσω την ενέργεια μου. Προσπαθώ να μπω σε μια ομάδα που είναι πολύ επιτυχημένη. Ποιος δεν θέλει να μπει σε μεγάλη ομάδα; Η ομάδα του Ανδρέα Παχατουρίδη είναι μια πολύ επιτυχημένη ομάδα. Και οι Αντιδήμαρχοι και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι είναι αστέρια και εγώ θέλω να μπω σε αυτή την All Star Team. Εγώ θέλω να μπω σε αυτή την ομάδα και ο Δήμαρχος θα καθορίσει το που θα του φανώ χρήσιμος.

Κλείνοντας, ποιο είναι το μήνυμα σου στον κόσμο;

Ζούμε στον πιο όμορφο και πιο εξελιγμένο Δήμο της Ελλάδας και το όραμα του Δημάρχου είναι τα πράγματα τα επόμενα τέσσερα χρόνια να γίνουν ακόμα καλύτερα. Ζητώ λοιπόν από τον κόσμο με ταπεινότητα, σοβαρότητα, σεμνότητα και πλήρη επίγνωση, να μου δώσει την ευκαιρία να είμαι και εγώ κομμάτι αυτής της ομάδας για να δείξω τι μπορώ να κάνω για το Περιστέρι.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Γ. Πατούλης: Ξεκινάει ο αγώνας για μια καλύτερη Αττική

Peristeri News

Μήνυμα για «Νέα Αρχή» στην Αττική στέλνει ο Γ. Πατούλης

Peristeri News

Σαρωτική νίκη του Ανδρέα Παχατουρίδη στο Περιστέρι!

Peristeri News

Leave a Comment