Viber
PeristeriNews.gr
Εκλογές 2019 Περιφέρεια Αττικής Περιφερειακές

Γ. Πατούλης: Ξεκινάει ο αγώνας για μια καλύτερη Αττική

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Συγκινημένος για το εκλογικό αποτέλεσμα και την νίκη του στην Περιφέρεια Αττικής δήλωσε ο Γιώργος Πατούλης μιλώντας σε υποστηρικτές του στην πλατεία Κλαυθμώνος.

«Αξίζουμε καλύτερα και θα τα κάνουμε. Σας ζήτησα να κάνουμε μια νέα αρχή στην Αττική και το πετύχαμε. Δεν θα σας απογοητεύσουμε, θα δουλέψουμε νυχθημερόν για να αλλάξουμε την Αττική μας και να πάμε μπροστά, να κάνουμε αυτόν τον ευλογημένο τόπο κάθε μέρα καλύτερο. Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να επιστρέψουν στην Αττική το χαμόγελο και η αισιοδοξία. Σας υπόσχομαι ότι θα δουλέψουμε με σχέδιο και σκληρή δουλειά» διαβεβαίωσε.

Σημείωσε ακόμη πως «η Αττική δεν έχει άλλο χρόνο για χάσιμο» και πρόσθεσε πως «σήμερα δεν νίκησε μόνο η παράταξή μας, αλλά η ενότητα». «Γκρεμίσαμε τις διαχωριστικές γραμμές που κάποιοι πήγαν να βάλουν ανάμεσά μας» πρόσθεσε.

Συνεχάρη επίσης τους υπόλοιπους υποψήφιους περιφερειάρχες. «Δεν βλέπω στο πρόσωπό τους πολιτικούς αντιπάλους, αλλά μελλοντικούς συνεργάτες» είπε, ενώ ευχαρίστησε τη Ν.Δ. και τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την στήριξή τους. «Θα είμαι δίπλα τους στον αγώνα για μια καλύτερη και πιο φωτεινή Ελλάδα. Ο εκλογικός αγώνας τελειώσε, ξεκινάει ο αγώνας για μια καλύτερη Αττική, για να μην ξαναζήσουμε τραγωδίες όπως αυτές που ζήσαμε. Στον αγώνα αυτό σας θέλω όλους δίπλα μου» κατέληξε.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Περιφέρεια Αττικής: Στο «σκοτάδι» η τύχη των πορισμάτων για τους ελέγχους

Peristerinews.gr Newsroom

Πρόστιμα 122.500 ευρώ – 710 έλεγχοι σε σχολικά κυλικεία στην Αττική

Peristerinews.gr Newsroom

Τεχνητή Νοημοσύνη: Κοινή δράση με τους 66 δήμους της Περιφέρειας Αττικής

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment