PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Γ. Σπανός: Το κύπελλο παραμένει ένας από τους στόχους μας


Στη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν οι ποδοσφαιριστές του και στον χαρακτήρα που έδειξαν, στάθηκε ο προπονητής της ομάδας μας Τραϊανός Δέλλας, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει πως όλοι οι παίκτες θα πάρουν τις ευκαιρίες τους για να αποδείξουν πως αξίζει να μείνουν στο ρόστερ. Όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου που έδειξαν χαρακτήρα και γύρισαν ένα παιχνίδι που στράβωσε από νωρις από δικό μας λάθος. Ο Πλατανιάς ήθελε να πάει το παιχνίδι στο γκολ ή στο 0-0 για να έχουν ελπίδες. Τα παιδιά δεν πανικοβλήθηκαν και ισοφάρισαν γρήγορα. Φτάσαμε στην πρόκριση με τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν τα παιδιά. Αυτός ο μήνας είναι πολύ δύσκολος για μας και πρέπει να τον διαχειριστούμε κατάλληλα. Πρέπει να ξεκουραστούμε γιατί έρχεται ένα πολύ πολύ δύσκολο ματς εκτός έδρας με την Ξάνθη», είπε αρχικά ο Δέλλας.

Και συνέχισε, «Δεν είχαμε ηρεμία. Αντίθετα, είχαμε πολύ νευρικότητα, χάσαμε πολλές μπάλες και έτσι φάγαμε το γκολ. Αυτό έφερε ακόμα περισσότερη νευρικότητα. Η εικόνα αυτή δεν πλησιάζει καν αυτό που έχω στο μυαλό μου για τον Ατρόμητο. Το θέμα είναι ότι δεν έχουμε χρόνο και δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά».

Για την απόδοση του Λε Ταλέκ, «Όταν ήρθα, είπα ότι θα δώσω ευκαιρίες σε όλους και πρέπει να τις εκμεταλλευτούν οι παίκτες. Θα έρθουν και άλλα παιδιά που δεν έχουν χρόνο συμμετοχής. Αλλά πρέπει να τα δίνουν όλα στις προπονήσεις και στους αγώνες για να δείξουν ότι αξίζουν να βρίσκονται σε αυτή την ομάδα».

Συγνώμη για το… ντου που έκανε στον αγωνιστικό χώρο και κινήθηκε απειλητικά εναντίον του ποδοσφαιριστή του Πλατανιά, Γκνιάτιτς, ζήτησε ο Γιώργος Σπανός σε δηλώσεις του στην κάμερα το ΟΤΕ TV.

«Θέλω να ζητήσω δημόσια συγγνώμη, γιατί ο Πλατανιάς μας προσφέρει άριστη φιλοξενία όταν παίζουμε στην Κρήτη. Θα ήθελα να ζητήσω δημοσίως συγγνώμη για την συμπεριφορά μου στο τέλος του αγώνα. Ήταν μία ένταση της στιγμής. Συμβαίνουν αυτά», ανέφερε αρχικά ο Σπανός.

«Πήραμε μία δύσκολη πρόκριση, που θα μας βοηθήσει ψυχολογικά εν όψει της συνέχειας. Το κύπελλο παραμένει ένας από τους στόχους μας και στο πρωτάθλημα θα κάνουμε την καλύτερη δυνατή προσπάθεια για να μπούμε στην πεντάδα».

Χαρούμενος που έδωσε την πρόκριση στον Ατρόμητο εμφανίστηκε ο Στέφανο Ναπολεόνι, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα λακωνικός στις δηλώσεις του.

«Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είμαι πολύ χαρούμενος για το τελικό αποτέλεσμα. Όχι μόνο γιατί σκόραρα αλλά και γιατί έδωσα την πρόκριση στην ομάδα μου. Το αξίζαμε. Τώρα προχωράμε», ήταν το σχόλιο του Ναπολεόνι στον ΟΤΕ TV.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό το Περιστέρι (vid)

Peristeri News

Έφυγε με το βαθμό από τα Γιάννενα ο Ατρόμητος

Peristeri News

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Leave a Comment