PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Πανηγυρικά στους «8» ο Ατρόμητος, απέκλεισε τον Πλατανιά


Ο Ατρόμητος είναι η πρώτη ομάδα που προκρίθηκε στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς ύστερα από συναρπαστικό παιχνίδι νίκησε στο Περιστέρι τον Πλατανιά με 2-1 και πέρασε χάρις στη «λευκή» ισοπαλία του πρώτου αγώνα, στα Περιβόλια.

Σε ένα παιχνίδι με κακό ρυθμό στο πρώτο ημίωρο ο Ατρόμητος ήταν ελαφρά καλύτερος και έχασε δύο πολύ καλές ευκαιρίες, στο 13΄ με τον Λε Ταλέκ το πλασέ του οποίου απέκρουσε σωτήρια με προβολή ο Δημήτρης και στο 28΄, με τον Γάλλο επιθετικό να γυρίζει την μπάλα στον Λημνιό που σούταρε άστοχα.

Ενάντια στη ροή του αγώνα ήταν οι φιλοξενούμενοι που προηγήθηκαν στο σκορ, όταν στο 34΄ και ύστερα από λάθος του Ατρόμητου ο Πλατανιάς βγήκε στην κόντρα, ο Ράμος διήνυσε μεγάλη απόσταση με την μπάλα στα πόδια και φτάνοντας απέναντι στον Μπάρκα πλάσαρε για το 0-1.

Οι παίκτες μας ευτύχησαν να ισοφαρίσουν πριν λήξη το ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 42ο λεπτό, όταν στο κόρνερ του Ούμπιντες ο Λε Ταλέκ πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Μπίτολο με δεύτερη, σχεδόν εξ επαφής, έγραψε το 1-1.

Παράταση πλέον δεν θα υπήρχε και την πρόκριση θα έπαιρνε η ομάδα που θα σκόραρε για δεύτερη φορά. Με τον διαιτητή να μην καταλογίζει πέναλτι στο 64΄ σε χέρι του Μπανανά, το ματς κρίθηκε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Στο σημείο εκείνο ο Μπανανά έκανε κακό υπολογισμό σε μακρινή μπαλιά, ο Λε Ταλέκ έφυγε στην πλάτη του και μπαίνοντας στην περιοχή απέφευγε τον Κοκκαλά και βγήκε πλάγια αριστερά, για να «κόψει» στον επερχόμενο Ναπολεόνι και ο Ιταλός να πλασάρει εύστοχα για τη νίκη – πρόκριση.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Μπάρκας, Κιβρακίδης (74΄ Στόιτσεφ), Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μπίτολο, Γοδόι, Μπάλλας (60΄ Πίτου Γκαρσία), Ούμπιδες, Λημνιός (46΄ Μπρίτο), Ναπολεόνι, Λε Ταλέκ

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιώργος Παράσχος): Κοκκαλάς, Κουλιμπαλί, Δημήτρης, Μπανανά, Βάντερσον, Γκνάτιτς, Μουνάφο, Γονδουλάκης (82΄ Στανισάβλιεβιτς), Αποστολόπουλος (75΄ Ανγκούλο), Μενδρινός (67΄ Ντίνας), Ράμος.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment