PeristeriNews.gr
Δυτική Αθήνα

Υπάρχει ελπίδα για την βιώσιμη ανάπτυξη στη Δυτική Αθήνα; (video)


Με πολυάριθμη συμμετοχή ανθρώπων του πολιτικού κόσμου, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και φορέων πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016 στο Δημαρχείο Περιστερίου, η ημερίδα για την βιώσιμη ανάπτυξη της Δυτικής Αθήνας, που διοργάνωσε η Ν.Ε. Δυτικής Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ.

Στα σημεία που αναλύθηκαν κατά τις κεντρικές ομιλίες υπήρξαν αναφορές στην Αστική και την Περιαστική Ανάπτυξη (όρος Αιγάλεω, Ακτή Σκαραμαγκά, Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης», Παρακηφίσια περιοχή, Ελαιώνας). Στην Ιστορία και τον Πολιτισμό της περιοχής (Μονή Δαφνίου, Ναός Αρτέμιδος, Ίχνος Αρχαίας Ιεράς Οδού, ΜΠΛΟΚ 15, Παλατάκι). Στο Ποικίλο όρος, το όρος Αιγάλεω, το «Ελληνικό Μολύβι», το «Καμίνι της Πετρούπολης». Στο Περιβάλλον, την Διαχείριση Υδάτινων πόρων, τους Ποδηλατοδρόμους, τα Αντιπλημμυρικά, Διαχείριση Απορριμμάτων. Και τέλος στην Υγεία, την Παιδεία, την Εργασία.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Κώστας Ξυνογαλάς (συντονιστής της Ν.Ε) και την παρουσίαση της πρότασης έκανε ο σ. Θοδωρής Κουτσοθοδωρής.

IMG_9997

Στην ημερίδα μίλησαν εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ ο γραμματέας της Κ.Ε σ. Πάνος Ρήγας, οι υπουργοί Πάνος Σκουρλέτης, Νίκος Φίλης, Δημήτρης Βίτσας, Θεανώ Φωτίου, Χαρίσης Αλέξης, Γιάννης Μπαλάφας, ο ΓΓΑ Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός, οι βουλευτίνες του ΣΥΡΙΖΑ Χ. Καφαντάρη και Ε. Αυλωνίτου, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεόδωρος Σχινάς, ο α/περιφερειάρχης Σ. Τζόκας, οι δήμαρχοι Περιστερίου Α. Παχατουρίδης, Αγ. Αναργύρων – Καματερού Ν. Σαράντης, Αιγάλεω Δ. Μπίρμπας, εκπρόσωπος του Δημάρχου Αγίας Βαρβάρας Γιώργου Καπλάνη, εκπρόσωπος της ΑΝΕΛ Περιστερίου, εκπρόσωποι συλλογικοτήτων της Δ. Αθήνας και κομματικά μέλη και στελέχη.

IMG_9998

Έστειλαν χαιρετισμό οι υπουργοί Νίκος Παππάς, Χρήστος Σπίρτζης.

IMG_0041

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο Σάκης Κατσούλης νέος πρόεδρος στο Πάρκο Τρίτση (pics)

Peristeri News

Ορίστηκε η νέα διοίκηση του Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης»

Peristeri News

Νέος Πρόεδρος του ΑΣΔΑ ο Τσίρμπας – Το παρασκήνιο με Παχατουρίδη

Peristeri News

Leave a Comment