PeristeriNews.gr
Πολιτική

Γ. Καρατζαφέρης : «Προσβολή η επίθεση στο τμήμα Εξαρχείων»


Για τεράστια προσβολή στην ελληνική αστυνομία έκανε λόγο ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, αναφερόμενος στα χθεσινά επεισόδια στο αστυνομικό τμήμα Εξαρχείων.

Για τεράστια προσβολή στην ελληνική αστυνομία έκανε λόγο ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, αναφερόμενος στα χθεσινά επεισόδια στο αστυνομικό τμήμα Εξαρχείων.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ άφησε υπανιγμούς για τη σύλληψη του Ντομινίκ Στρος-Καν, ενώ έκανε λόγο και για μυστική διπλωματία του πρωθυπουργού με την Τουρκία.

Ο κ.Καρατζαφέρης είπε μετά από την Ιατροδικαστική γνωμάτευση, δύο πράγματα μπορεί να συμβούν, κατά την άποψή του. «Ή ο κύριος Παπουτσής να παραιτηθεί εδώ και τώρα ή να παραιτηθούν οι Στρατηγοί της ΕΛΑΣ». Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ η προσβολή είναι τεράστια και η ζημιά στους άνδρες και γυναίκες της ελληνικής αστυνομίας «νομίζω ότι έχει δημιουργήσει ανήκεστη βλάβη».

Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γ. Καρατζαφέρης, επισκέφθηκε χθες το ΑΤ Αταλάντης προκειμένου να προσφέρει τρία αλεξίσφαιρα γιλέκα κατηγορίας 3Α , μία συσκευή fax και γραφική ύλη.

Σε δήλωσή του είπε ότι είναι μια περίοδος που ο καθένας πρέπει να στέργει την αστυνομία, η οποία χρειάζεται και την στοργή και την προστασία, και εκτίμησε πως σε μια εποχή έντονων αμφισβητήσεων και επιθέσεων κατά της αστυνομίας, «αυτό που πρέπει να είναι απαγορευτικό, είναι οι προπηλακισμοί της αστυνομίας από εμάς τους πολίτες».

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, αναφερόμενος στην συνεδρίαση του Eurogroup εκτίμησε ότι αυτή δεν μπορεί να φέρει καλά νέα, και πως οι ελπίδες σμικρύνονται. «Ο χρόνος γίνεται εξαιρετικά καταπιεστικός και κάποιοι εδώ στην Ελλάδα δείχνουν να μην καταλαβαίνουν», είπε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ και κατέληξε λέγοντας ότι η χώρα μας βρίσκεται σε προφανή κίνδυνο.

Παράλληλα, άφησε υπαινιγμούς για παγίδευση του γενικού διευθυντή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Ντομινίκ Στρος-Καν. Στις δηλώσεις του ο κ.Καρατζαφέρης αποδίδει την εξέλιξη αυτή σε «ενόχληση κάποιων» από την δημοφιλία και την προοπτική του, και εκτιμά ότι ο Στρος Καν «είδε το τυρί αλλά δεν είδε τη φάκα».

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ σημειώνει ότι αυτό έχει ξανασυμβεί στις ΗΠΑ και παραπέμπει στην περίπτωση του πρώην δημάρχου της Ουάσιγκτον. Πρόκειται για τον πρώην δήμαρχο της αμερικανικής πρωτεύουσας Μάριον Μπάρι, ο οποίος στις αρχές της δεκαετίας του 1990 κατηγορήθηκε για κατοχή και χρήση κοκαΐνης. «Προφανώς κάποιους ενόχλησε η δημοφιλία και η προοπτική του κ. Στρος Καν. Είδε το τυρί αλλά δεν είδε την φάκα» είπε ο κ.Καρατζαφέρης.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ αναφερόμενος στις αποκαλύψεις του wikileaks αναφορικά με το Αιγαίο, χαρακτήρισε τους αμερικανούς «μαρτυριάρηδες» και κατηγόρησε τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου για μυστική διπλωματία με την Τουρκία.

«Εμείς παρακολουθούμε με πολύ ενδιαφέρον αυτές τις αποκαλύψεις, οι οποίες όλοι αντιλαμβάνονται ότι είναι πολύ επιζήμιες ως πράξεις και ενέργειες για την Ελλάδα», πρόσθεσε ο κ.Καρατζαφέρης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μ. Βορίδης: Τα ονόματα πρέπει να σβηστούν από το Σύνταγμα

Peristeri News

Χρ. Σταϊκούρας: Χρειαζόμαστε μια διετία για την οριστική αποκατάσταση του σιδηροδρομικού δικτύου

Peristeri News

Νέα δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα 20 μονάδων στη Νέα Δημοκρατία

Peristeri News

Leave a Comment