PeristeriNews.gr
Πολιτική

Φ. Γεννηματά: Άλλη μια διαπραγματευτική ήττα για την κυβέρνηση


Για «σκηνοθεσία άλλης μίας συνθηκολόγησης» κατηγόρησε την κυβέρνηση η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Μακεδονία».

Κατήγγειλε παράλληλα, ότι ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ «επιτείνουν, με βαρύ κόστος, το δράμα για τον ελληνικό λαό» και έκανε λόγο για «νέα διαπραγματευτική ήττα της Ελλάδας».

Στο στόχαστρο της κα Γεννηματά βρέθηκαν και οι δανειστές, οι οποίοι «έχουν το δικό τους σοβαρό μερίδιο ευθύνης για τα αδιέξοδα που δημιουργούνται με τις ακραίες απαιτήσεις και τις εμμονές σε λάθος συνταγές».

«Εδώ όμως, που βρισκόμαστε σήμερα, αντιμέτωποι με το δίλλημα Grexit ή διαρκής λιτότητα, μας έχει φέρει με αποκλειστική του ευθύνη, ο κ. Τσίπρας και οι συνεταίροι του» επανέλαβε.

Όπως εξήγησε μάλιστα, πολλές από τις απαιτήσεις των δανειστών συνιστούν απόρροια της αποτυχημένης και χωρίς σχέδιο διαπραγμάτευσης και των συνεχών καθυστερήσεων.

Στο ίδιο πλαίσιο, προσέδωσε σημαντική αξία στην «έλλειψη αξιοπιστίας και εμπιστοσύνης», η οποία σε συνδυασμό με την κυβερνητική ανικανότητα οδηγεί σε υπερβολικές απαιτήσεις εκ μέρους των δανειστών.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Leave a Comment