PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ευ. Βενιζέλος: Η Ελλάδα έχει αλλάξει σελίδα


Απόλυτα σαφές έχει καταστεί το γεγονός ότι η Ελλάδα αλλάζει σελίδα στις κυβερνήσεις της Ε.Ε., υποστήριξε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, ο οποίος συμμετάσχει στη Σύνοδο υπουργών Εξωτερικών του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες.

Απόλυτα σαφές έχει καταστεί το γεγονός ότι η Ελλάδα αλλάζει σελίδα στις κυβερνήσεις της Ε.Ε., υποστήριξε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, Ευ. Βενιζέλος ο οποίος συμμετάσχει στη Σύνοδο υπουργών Εξωτερικών του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες.

Απατώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου στις Βρυξέλες, ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι σε σειρά επαφών που είχε με «υπουργούς Εξωτερικών, με εκπροσώπους Κυβερνήσεων που μετέχουν σε διάφορες δραστηριότητες της Ε.Ε., του ΝΑΤΟ, της Συνόδου Κορυφής Ε.Ε.-Αφρικανικών χωρών, προσλαμβάνω ένα μήνυμα πολύ καθαρό σε σχέση με την Ελλάδα.

Η διεθνής αίσθηση – και η οικονομική και η πολιτική – είναι πως έχουμε αλλάξει σελίδα. Πως η Ελλάδα βγαίνει από την κρίση και το μνημόνιο.

Όλοι είναι έτοιμοι να αποδεχθούν πια τα επιτεύγματα του ελληνικού λαού χάρη στις θυσίες των Ελλήνων και των Ελληνίδων.

Είναι κρίμα που αυτό που γίνεται αντιληπτό διεθνώς δεν γίνεται αντιληπτό από ορισμένους επίμονους κύκλους στην Ελλάδα που στενοχωριούνται επειδή η χώρα αλλάζει εποχή, αλλάξει σελίδα. Όμως προχωράμε και αυτό θα φανεί στην καθημερινή ζωή όλων των ελληνικών οικογενειών».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νέα δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα 20 μονάδων στη Νέα Δημοκρατία

Peristeri News

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Leave a Comment