PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ευ. Βενιζέλος: Ανήθικη και αντιαισθητική πολιτική πράξη η υποψηφιότητα Γκερέκου


Την έντονη ενόχλησή του για την απόφαση να συμπεριληφθεί η Άντζελα Γκερέκου στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Κέρκυρα εκφράζει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Την έντονη ενόχλησή του για την απόφαση να συμπεριληφθεί η Άντζελα Γκερέκου στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Κέρκυρα εκφράζει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, με επιστολή του προς τον Πρωθυπουργό και πρόεδρο της Ν.Δ., Αντ. Σαμαρά.

«Αγαπητέ Αντώνη, δεν περίμενα ότι η Νέα Δημοκρατία θα συνέπραττε σε μία τόσο ανήθικη και αντιαισθητική πολιτική πράξη όπως αυτή της κας Γκερέκου στην Κέρκυρα. Σ΄ ένα νησί του πολιτισμού και της ευπρέπειας. Κρίμα», αναφέρει στην επιστολή του ο κ. Βενιζέλος.

Είχε προηγηθεί νωρίτερα σήμερα δήλωση της κ. Γκερέκου, με την οποία γνωστοποιούσε, ότι θα είναι υποψήφια στην Κέρκυρα, με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, και όχι με το ΠΑΣΟΚ.

«Αποφάσισα να ανταποκριθώ στην πρόσκληση του Αντώνη Σαμαρά για συστράτευση σε έναν κοινό αγώνα, συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Κέρκυρα», ανέφερε η κ. Γκερέκου, καλώντας τους συμπολίτες της να τη στηρίξουν.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αποφυλάκιση με όρους για τον Νίκο Μιχαλολιάκο

Peristeri News

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης της χώρας

Peristeri News

Γ. Φλωρίδης για Μάτι: Η δίκη έγινε με βάση τον ποινικό κώδικα του ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Leave a Comment