PeristeriNews.gr
Πολιτική

Έτοιμος να καταθέσει εκ νέου εμφανίζεται ο Παναγιώτης Νικολούδης


Ετοιμος να προσέλθει ενώπιον των μελών της Επιτροπής για να καταθέσει εκ νέου εμφανίζεται ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου.

Ετοιμος να προσέλθει ενώπιον των μελών της Επιτροπής για να καταθέσει εκ νέου εμφανίζεται ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Παναγιώτης Νικολούδης ζητώντας ουσιαστικά τα… ρέστα για όσα είπε την προηγούμενη φορά βάζοντας φωτιές στο Κοινοβούλιο.

Ο πρόεδρος της Αρχής για την Καταπολέμηση του Μαύρου Χρήματος σε επιστολή του προς τον πρόεδρο της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής Θανάση Τσούρα αναφέρει ότι είναι έτοιμος να δώσει «ενδιαφέρουσες και αποστομωτικές απαντήσεις σε όλους και για όλα» μετά «την υβριστική και αβασάνιστη επίθεση» που εξαπολύθηκε εναντίον του με αφορμή την υπόθεση του Ισίδωρου Κούβελου.

Εν τω μεταξύ, καμία παρέμβαση με σκοπό την αλλοίωση των διαπιστώσεων της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ) δεν υπέπεσε στην αντίληψη του πρώην προέδρου της υπηρεσίας (Νοέμβριος 2009 – Αύγουστος 2010) Ηλία Πλασκοβίτη.

Παράλληλα, σε ό,τι αφορά το επίμαχο mail που εστάλη (16/10/10) από τον νυν πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου προς τον επικεφαλής του κλιμακίου του ΔΝΤ στην Ελλάδα Πολ Τόμσεν – στο οποίο ζητούσε αλλαγή στη σχετική νομοθεσία που διέπει την Αρχή λόγω δυστοκίας με τα μέλη του ΔΣ, ο Ηλίας Πλασκοβίτης σχολίασε πως δεν θα ακολουθούσε μια τέτοιου είδους επιλογή αλλά θα απευθυνόταν στους πολιτικούς προϊσταμένους του.

Την ίδια ώρα, κορυφώνεται η αντιπαράθεση που ξέσπασε χθες μετά τη δημοσιοποίηση του μέιλ του Ανδρέα Γεωργίου. Την παραίτηση του προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ – εκτός από τον ανεξάρτητο βουλευτή Παναγιώτη Κουρουμπλή, ο οποίος έβγαλε στο φως της δημοσιότητας το mail, ζήτησε χθες και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, με το επιχείρημα ότι «δεν είναι δυνατό ένας δημόσιος λειτουργός να απευθύνεται στην τρόικα».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Το Πάσχα των πολιτικών αρχηγών

Peristeri News

Αποφυλάκιση με όρους για τον Νίκο Μιχαλολιάκο

Peristeri News

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης της χώρας

Peristeri News

Leave a Comment