PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Ετοιμάζονται για κινητοποιήσεις η ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ



Την απόφασή της να προχωρήσει, σε συνεννόηση με τη ΓΣΕΕ, σε 24ωρη γενική απεργία άμεσα, επιβεβαίωσε η χθεσινή συνεδρίαση της ΕΕ της ΑΔΕΔΥ.

Την απόφασή της να προχωρήσει, σε συνεννόηση με τη ΓΣΕΕ, σε 24ωρη γενική απεργία άμεσα, επιβεβαίωσε η χθεσινή συνεδρίαση της ΕΕ της ΑΔΕΔΥ, αντιδρώντας στα μέτρα μείωσης των συντάξεων και των μισθών που συναποφασίζουν η τρικομματική κυβέρνηση και η τρόικα.

Για την καλύτερη επιτυχία της 24ωρης γενικής απεργίας, η ημερομηνία της οποίας θα οριστεί τις επόμενες ημέρες, η ΑΔΕΔΥ πραγματοποιεί και συμμετέχει σε συνελεύσεις στους χώρους εργασίας, προετοιμάζοντας με τον καλύτερο τρόπο τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων.

Παράλληλα, η ΕΕ της ΑΔΕΔΥ συναντήθηκε χθες με αντιπροσωπεία του Διεθνούς Γραφείου Εργασίας (ILO) και συζήτησε όλα τα μεγάλα προβλήματα που δημιουργούν στους δημόσιους υπαλλήλους και τις δημόσιες υπηρεσίες τα προηγούμενα, κοινωνικά επαχθή, μέτρα της κυβέρνησης, καθώς και αυτά που έρχονται. Η συνάντηση έγινε σε πάρα πολύ καλό κλίμα και η ΑΔΕΔΥ ζήτησε την παρέμβαση του ILO στις διεθνείς οργανώσεις και τους ευρωπαϊκούς οργανισμούς, προκειμένου να καταγγελθούν τα αντισυνταγματικά μέτρα που λαμβάνει η κυβέρνηση για την εργασία, την ασφάλιση και τις εργασιακές σχέσεις.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Πέντε συλλήψεις για διακίνηση ηρωίνης – Κατασχέθηκαν 2,5 κιλά ναρκωτικών

Peristeri News

Περιστέρι: Τους έκλεψαν τα εργαλεία και έγιναν καπνός (vid)

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε το 1ο Φεστιβάλ Έκφρασης με θέμα «Stop – bullying» στο 10ο Γυμνάσιο Περιστερίου

Peristeri News

Leave a Comment