PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Έρχονται εξελίξεις με τη μεταφορά του γκαράζ στο Περιστέρι – Ποιο είναι το πλάνο


Μια βασική προτεραιότητα της δημοτικής αρχής στο Περιστέρι είναι η άμεση μεταφορά του γκαράζ που βρίσκεται απέναντι από το Άλσος Περιστερίου.

Με τη μετακίνηση του γκαράζ που στην ουσία αποτελεί το στόλο καθαριότητας του Δήμου Περιστερίου, ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης στοχεύει στην αποσυμφόρηση από βαριά οχήματα ενός σημείου στο κέντρο της πόλης και στην μετέπειτα αναμόρφωση του χώρου.

Στόχος της διοίκησης Παχατουρίδη είναι να γίνει η μεγάλη ενοποίηση του Άλσους Περιστερίου ώστε να δημιουργηθεί ένα μεγάλο πάρκο που θα εξυπηρετεί όλους τους κατοίκους της πόλης.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες το τελευταίο διάστημα έχουν υπάρξει εξελίξεις στο θέμα και ίσως και πριν τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου έχουμε ανακοινώσεις για την μεταφορά του πρώτου μέρους του γκαράζ.

Όπως σας έχει ενημερώσει η συντακτική ομάδα του PeristeriNews.gr το μεγαλύτερο μέρος του γκαράζ θα μεταφερθεί σε οικόπεδο του Δήμου Περιστερίου που βρίσκεται πίσω από τον σταθμό των ΚΤΕΛ στον Κηφισό.

Σε αυτό το οικόπεδο πραγματοποιούνται εργασίες και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες βδομάδες να ξεκινήσει η μεταφορά οχημάτων και υπηρεσιών του πρασίνου και της καθαριότητας.

Τέλος όσον αφορά την ενοποίηση του Άλσους Περιστερίου την προηγούμενη βδομάδα ο Δήμος Περιστερίου έκανε ακόμα μια κίνηση ολοκληρώνοντας την αγορά οικοπέδου όπου αυτή τη στιγμή βρίσκεται εταιρεία με οικοδομικά υλικά.

Όπως είναι αναμενόμενο η ενοποίηση του Άλσους Περιστερίου θα επιφέρει αλλαγές και στο κυκλοφοριακό κομμάτι με δύο εναλλακτικές να εξετάζονται για την Αγίου Βασιλείου χωρίς ωστόσο ακόμα οι υπεύθυνοι να έχουν καταλήξει.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός 4 εκατ. ευρώ για τα smart cities στο Δήμο Περιστερίου

Peristeri News

Περιστέρι: Πρόγραμμα δράσεων των ΚΕ.ΦΙ. του μηνός Μαΐου 2024

Peristeri News

Διπλή συνεδρίαση στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (12η και 13η)

Peristeri News

Leave a Comment