PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Άρπαξε τον βαθμό στην Κρήτη ο Ατρόμητος με Γιουμπιτάνα


Ισόπαλος (1-1) αναδείχθηκε με αντίπαλο τον ΟΦΗ στην Κρήτη ο Ατρόμητος που είχε για ήρωα στο ματς τον Ντένζελ Γιουμπιτάνα.

Ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο με τον Ατρόμητο να ανεβαίνει στο δεύτερο μετά και τις αλλαγές του Κόλμαν στην ανάπαυλα.

Ο Φελίπε ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ για τον ΟΦΗ στο 33′, με τον Γιουμπιτάνα στο 86′ να σώζει τον βαθμό για τους Περιστεριώτες.

Το ματς

Ο Ατρόμητος ήταν εκείνος που μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και απείλησε στο 4ο λεπτό με τον Αντζιέλσκι. Οι Κρητικοί φρόντισαν να ισορροπήσουν γρήγορα και απάντησαν στο 12′ με ευκαιρία του Μπάκιτς, ο οποίος ήταν αρκετά δραστήριος.

Σταδιακά οι Κρητικοί γίνονταν επικίνδυνοι, με τα σουτ του Μαυροβούνιου μέσου να γίνονται απειλή για τον Τσιντώτα. Στο 29′ ο Ατρόμητος είχε τη μεγαλύτερή του ευκαιρία στο πρώτο μέρος. Ο Ρομπάιγ εκτέλεσε με εξουδετερώμενο τον Σωτηρίου, αλλά ο Πασαλίδης έβαλε το μπλοκ, πριν η μπάλα περάσει την γραμμή.

Στο 33′ ο ΟΦΗ μπήκε μπροστά στο σκορ. Ο Αμπάντα έκανε το γέμισμα από τα αριστερά προς το δεύτερο δοκάρι, ο Φελίπε πήδηξε πιο ψηλά απ’ όλους, πήρε την κεφαλιά και έκανε το 1-0. Μέχρι και το φινάλε του πρώτου μέρους αμφότερες οι ομάδες είχαν καλές στιγμές, αλλά οι Κρητικοί διατήρησαν το προβάδισμά τους.

Στο 47′ ο Ατρόμητος είχε δοκάρι. Ο Βαλένσια έκανε το σουτ στην κίνηση, με την μπάλα να βρίσκει στον Αμπάντα και να σταματάει στην δοκό του Σωτηρίου. Δέκα λεπτά αργότερα οι Κρητικοί είχαν την απάντησή τους. Βούρος και Τοράλ συνδυάστηκαν υπέροχα, ο Ισπανός πλάσαρε, ο Τσιντώντας απέκρουσε, με την μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι να φεύγει κόρνερ.

Οι Περιστιερώτες προσπαθούσαν να αντιδράσουν στο γκολ του ΟΦΗ από το πρώτο μέρος, με τους Κρητικούς από την άλλη να διαχειρίζονται το προβάδισμά τους. Στο 77′ μάλιστα είχαν και δεύτερο δοκάρι. Ο Μοσκέρα έκανε το σουτ από τα αριστερά της περιοχής, με την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι του Τσιντώτα. Ο Ατρόμητος απείλησε ένα λεπτό αργότερα με τον Γιουμπιτάνα, αλλά ο Σωτηρίου δήλωσε παρών.

Όσο περνούσε ο χρόνος, ο Ατρόμητος κυκλοφορούσε την μπάλα και στο 86′ κατάφερε να ισοφαρίσει. Ο Γιουμπιτάνα πήρε την μπάλα στα δεξιά από τον Έντερ, έκανε το διαγώνιο σουτ και σκόραρε.

Οι φάσεις που ακολούθησαν δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο με τις δυο ομάδες να μοιράζονται το βαθμό.

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Βούρος, Πασαλίδης, Καρώ, Λάρσον, Μεγιάδο (65′ Γκλέιζερ), Γαγιέγος (80’ Θοράρινσον), Μπάκιτς, Αμπάντα, Τοράλ (80′ Νέιρα), Φελίπε (72′ Μοσκέρα)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τσιντώτας, Κεσχρίντα, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Ντε Μποκ, Γκονζάλες, Φριντζόνσον (46′ Κούντε), Ρομπάιγ (74′ Βέργος), Καμαρά (64′ Γιουμπιτάνα), Βαλένσια (80′ Κουέν), Αντζιέλσκι

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment