PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Επίθεση με βιτριόλι: Συνελήφθη η 35χρονη ως «βασική» ύποπτη


Σε σύλληψη μετατράπηκε τελικά η προσαγωγή της 35χρονης γυναίκας που προσήχθη το πρωί στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, ως η βασική ύποπτη για την επίθεση με βιτριόλι κατά της 34χρονης, το πρωί της 20ης Μαΐου στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα στοιχεία που έχει εις βάρος της η αστυνομία είναι πολύ «ισχυρά» και η υπόθεση μεταφέρεται στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Αστυνομικές πηγές τόνιζαν πως η βασική ύποπτη φέρεται πως είχε εμμονή με την 34χρονη για ένα προσωπικό θέμα. Είναι ιδιωτική υπάλληλος σε εταιρεία που έχει συνεργασία με την ασφαλιστική εταιρεία όπου εργαζόταν η 34χρονη και κατοικεί στην Αθήνα.

Οι δύο γυναίκες κατάγονται από τον ίδιο νομό. Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας προχώρησαν στην προσαγωγή έπειτα από την επεξεργασία τηλεφωνικών συνδιαλέξεων, υλικού καμερών ασφαλείας και μετά από διασταύρωση κάποιων στοιχείων που τους οδηγούν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για τη βασική ύποπτη.

Η Αστυνομία διενήργησε σήμερα έρευνα στο σπίτι της 35χρονης και, σύμφωνα με πληροφορίες, βρήκε κάποια ακόμη στοιχεία τα οποία διερευνώνται. Επίσης πρόκειται να προσαχθεί μία ακόμη γυναίκα, για την οποία υπάρχουν πληροφορίες πως ενδέχεται να ήταν εκείνη που προμήθευσε το βιτριόλι στην φερόμενη ως δράστιδα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Κρατήθηκε 69 ημέρες στη φυλακή λόγω… συνωνυμίας

Peristeri News

Μεγάλη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής στην Αθήνα

Peristeri News

Χωρίς ταξί σήμερα η Αθήνα

Peristeri News

Leave a Comment